Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το λάθος του μπουκ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Ξεκινάει η προημιτελική φάση του Euro 2012 απόψε με το Τσεχία-Πορτογαλία. Οι Τσέχοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα τραυματισμού που υπάρχει με τον Ροζίτσκι και θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού η συμμετοχή του. Από την άλλη οι Πορτογάλοι φαίνονται σοβαροί σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει να πιάνει φόρμα και αναμένεται να αναστατώσει την αντίπαλη άμυνα.
Αποφεύγοντας ότιδήποτε σχετικό με νίκη της μίας ή της άλλης ομάδας, καθώς και με τη ζώνη των τερμάτων, έψαξα κάποια ειδικά στοιχήματα που αξίζουν λόγω απόδοσης και κράτησα ένα το οποίο έχει και λογική και το βρήκα σε πολύ καλή απόδοση.
Το δεξί μπακ της Τσεχίας, ο Gebre Selassie δείχνει ότι θα έχει πονοκεφάλους μετά το παιχνίδι. Από τη πλευρά του αναμένεται να κάνει ότι θέλει ένας κεφάτος Ρονάλντο. Θεωρώ σχεδόν βέβαιο να δεχτεί κάρτα. Μία φορά να ξεφύγει ο Πορτογάλος άσσος θα βγει η φάση. Οπότε ποντάρω στη καρτούλα του Τσέχου και στην απόδοση που μου τη προσφέρει ο μπουκ και περιμένω...

ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ  Gebre Selassie (3,25)

Καλές επιλογές σε όλους και με το...μαλακό. Τα παιχνίδια γίνονται πολύ δύσκολα τώρα.

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 184,38 μονάδες με ποντάρισμα 383 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,23% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3830 και το καθαρό κέρδος €1843,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38200 και το καθαρό κέρδος €18438 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου