Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μανιάτης και goal-goal!!!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από την παράκολούθηση της πρώτης αγωνιστικής όλων των ομίλων του EURO 2012 βγήκαν κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τί περιμένουμε και πώς θα κινηθούμε στοιχηματικά. Από εδώ και πέρα θα αρχίζουμε να ποντάρουμε. Σχετικά με τα μακροχρόνιά μας στοιχήματα πάμε αρκετά καλά. Η Γαλλία, προσωπική άποψη, έδειξε ότι μαζί με την Ουκρανία θα παλέψει για τη πρώτη θέση στον όμιλο. Οι Άγγλοι φάνηκαν ότι ήθελαν να μη χάσουν με διπλή και σε πολλές στιγμές και τριπλή ζώνη άμυνας. Επίσης η Γαλλία βρήκε το αμυντικό της χαφ για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον. Ο Diarra έδειξε ότι είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής με πολύ μέλλον. Σχετικά με το δεύτερο μακροχρόνιο στοίχημά μας, η σκληροτράχηλη Γερμανία δείχνει ότι δύσκολα ή εύκολα θα προχωρήσει στη διοργάνωση. Φτάνει να πάει τελικό και να πληρωθούμε.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια όπου έχω επιλέξει ένα fun bet με πολύ καλή απόδοση, που έχει όμως και πολύ λογική και ένα goal-goal.

ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ: Δε θα μπλέξω στοιχηματικά με την Ελλάδα σε όλη τη διοργάνωση. Απλά θα ψάχνω για ειδικά στοιχήματα, βασιζόμενος περισσότερο στη λογική και λιγότερο στη τύχη. Είδα λοιπόν πολύ καλή απόδοση στο να δεχτεί κάρτα στο παιχνίδι ο Γιάννης Μανιάτης. Αυτήν την επίλογή μου τη στηρίζω στο γεγονός ότι σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, θα αποτελεί το μοναδικό αμυντικό χαφ της ομάδας (αν δεν παίξει ο Μάκος) και πολλές μπάλες θα περάσουν από τα πόδια του. Βασισμένος σε αυτόν τον ''βρώμικο'' ρόλο και βλέποντας την απόδοσή του να κυμαίνεται στο 3,70 (!) δε μπορώ παρά να το ποντάρω.
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ: Οι Ρώσοι θέλουν νίκη που θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση από νωρίς. Οι διοργανωτές Πολωνοί παίζουν μπροστά στον κόσμο τους και θέλουν τη νίκη αλλά και το θέαμα, κάτι που είδαμε και στο χθεσινό παιχνίδι της άλλης διοργανώτριας Ουκρανίας. Η Ρωσία στο 4-1 με την Τσεχία έδειξαν ότι είναι σε φόρμα και σε συνδυασμό με την αναξιόπιστη άμυνα των Πολωνών μπορούν να σκοράρουν. Από τη μία Λεβαντόφσκι κι από την άλλη Κερζάκοφ. Εμείς πάμε με το goal-goal.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΡΤΑ  Γιάννης Μανιάτης (3,70)
ΠΟΛΩΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ  goal-goal (1,94)

Καλές επιλογές και καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 169,75 μονάδες με ποντάρισμα 365 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,51% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3650 και το καθαρό κέρδος €1697,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €36500 και το καθαρό κέρδος €16975 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου