Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ by Viologos

Χαίρετε. Έχω δώσει 6 σημεία μέχρι τώρα έχουν περάσει τα 4 με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πληρωθούμε. Στο μακροχρόνιο η Ολλανδία πάει κατά διαόλου όμως πάμε καλά στον πρώτο σκόρερ Μάριο Γκόμεζ. Η Αγγλία είναι στο κόλπο της πρόκρισης ενώ έβαλα και κάτι ψιλά για κατάκτηση στην Ιταλία με απόδοση 12.

Για τα τελευταία ματς έχω ένα μονό αποδεκτό βόμβα και μία λογική τριάδα. Για να τα δούμε:

1ος όμιλος. Μονό αποδεκτό το 5.00 της Ελλάδας. Πείτε το προαίσθημα, πείτε το λόγω της ποδοσφαιρικής ασέβειας που έδειξαν οι Ρώσοι βοηθώντας τους Πολωνούς, σημασία έχει ότι με νίκη είμαστε στους 8 και μπορούμε να το κάνουμε.

Από τον ίδιο όμιλο ξεκινά και η τριάδα μας. Η διοργανώτρια Πολωνία είναι καλύτερη από όσο νόμιζα και θα την παίξω στο 2.10 με την Τσεχία που ισοδυναμεί με πρόκριση στους 8.

2ος όμιλος. Εδώ έχουμε Γερμανία 6, Πορτογαλία Δανία 3, Ολλανδία 0. Πονεμένη ιστορία η Ολλανδία με παικταράδες αλλά μου φαίνεται αδούλευτη. Δίνω την τελευταία πιθανότητα υπέρ της με νίκη επί της Πορτογαλίας στο 2.45 και ελπίζω σε ήττα των Δανών από τους αδιάφορους Γερμανούς.

3ος όμιλος. Ισπανία Κροατία 4, Ιταλία 2, Ιρλανδία 0. Θα πάω με τους Ισπανούς στο 1.70 με την λογική ότι θα θέλουν να περάσουν καθαρά πρώτοι αφού θεωρητικά οι Ιταλοί θα κερδίσουν τους αποκλεισμένους και άτεχνους Ιρλανδούς.

Ευχές για πρόκριση στην Ελλάδα, καλά μπάνια και καλή ψήφο. Όλα με την σειρά αυτό το ΣΚ.

1 σχόλιο: