Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Με τους διοργανωτές...

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά το χθεσινό μας ρεπό από τα παιχνίδια και έχοντας συνέλθει από το γκολ του Pirlo επιστρέφουμε στα σημερινά παιχνίδια με ενδιαφέρον ελληνικό.


ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ: Παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες. Από τη μία η Ελλάδα θέλει τη νίκη για να προκριθεί ενώ η Ρωσία πάει για δύο αποτελέσματα. Πιστεύω ότι ο Σάντος έχει διαβάσει το παιχνίδι και θα κλείσει όλους τους χώρους στους Ρώσους. Αναμένω χαμηλό ρυθμό στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο προτίστως να μη δεχτούν κάποιο γρήγορο γκολ. Πιθανό under σε καλή απόδοση.
ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ: Οι Τσέχοι δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Ακόμη και στη νίκη επί της Ελλάδας δε μπορώ να πω ότι έχει τα φόντα να προκριθεί. Οι Πολωνοί έχουν δύο ισοπαλίες και νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουν τη νίκη πρόκριση. Βγάζουν πολύ πάθος στο παιχνίδι τους και με τη βοήθεια του κόσμου θεωρώ πως θα τα καταφέρουν. Πάμε με τη παρέα του Λεβαντόφσκι τον οποίο ποντάρω και για σκόρερ.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ  under 2,5 goals (1,98)

ΤΣΕΧΙΑ-ΠΟΛΩΝΙΑ  2 (2,32) και anytime scorer Lewandowski (2,80)

Καλές επιλογές και καλή επιτυχία στην Ελλάδα!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 181,49 μονάδες με ποντάρισμα 374 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,53% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3740 και το καθαρό κέρδος €1814,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €37400 και το καθαρό κέρδος €18149 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

1 σχόλιο: