Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μακροχρόνια στοιχήματα για EURO 2012!!!

Χαιρετώ όλους τους φίλους του LIFE BET!!!
Έπειτα από ένα διάλειμμα επανερχόμαστε δυνατοί για τη γιορτή του Euro 2012. Σε πρώτη φάση, σας παραθέτω τα δύο μακροχρόνια σημεία που έχω ήδη ποντάρει κι από εκεί και πέρα θα απολαύσουμε την πρώτη αγωνιστική όλων των ομίλων για να αποφύγουμε τις λακούβες και μετά θα ασχοληθούμε σοβαρά.
Σχετικά με τα δύο ειδικά στοιχήματα έχουμε και λέμε:

ΝΙΚΗΤΗΣ 4ου ΟΜΙΛΟΥ: Εδώ θα πάω με τους Γάλλους, οι οποίοι φαίνονται πιο γεμάτοι σαν ομάδα από Αγγλία, Ουκρανία και και Σουηδία. Πιστεύω με τις μονάδες που έχουν μπορούν να προχωρήσουν στο Euro 2012. Ποντάρω στη δική τους πρωτιά στον όμιλο.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ: Πιστεύω ότι ο ένας φιναλίστ του φετινού Euro θα είναι η Γερμανία. Η πρόκρισή της θεωρείται δεδομένη, ακόμα και σε αυτό το δύσκολο όμιλο. Έπειτα, ευνοείται διότι θα αντιμετωπίσει ομάδα από τον όμιλο της Ελλάδας, ο οποίος δεν είναι ανταγωνιστικός. Οι Γερμανοί χάσανε το Champions League, θα κυνηγήσουν το Euro τώρα. 

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΙΚΗΤΗΣ 4ου ΟΜΙΛΟΥ:  Γαλλία  (2,58)
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ:  Γερμανία  (2,66)

Καλή τηλεθέαση και καλή επιτυχία στην Ελλάδα!!!

Υ.Γ.: Πού πας ρε Αγγλία με τον Γουέλμπεκ για σέντερ φορ;;;

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 169,75 μονάδες με ποντάρισμα 365 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,51% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3650 και το καθαρό κέρδος €1697,5 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €36500 και το καθαρό κέρδος €16975 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

1 σχόλιο: