Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ EURO by Viologos

Γεια σας. Τι είδαμε μέχρι τώρα; Μια γρήγορη Ρωσία, μία πεισματάρα Ιταλία και μία αυτοκτονική Ολλανδία. Η δεύτερη αγωνιστική για τον 1ο όμιλο έχει ολοκληρωθεί. Μεγάλο φαβορί η Ρωσία για να προκριθεί και θα παλέψουν για την δεύτερη θέση Τσεχία και Πολωνία με ελαφρύ φαβορί για μένα τους διοργανωτές. Για την εθνική μας και την κακή παρουσία της ευθύνονται 3 άτομα : ο Σάντος, ο Χολέμπας και ο Χαλκιάς. Οι λόγοι προφανείς.

2ος όμιλος: Κρατώ το 1.75 της Πορτογαλίας που παίζει για την επιβίωση της απέναντι στην Δανία που είχε τεράστια κλάνα με του Ολλανδούς. Από εκεί και πέρα βλέπω Χ το ματς Ολλανδία – Γερμανία λόγω γειτνίασης, εφόσον κερδίσει η ομάδα του Κριστιάνο και όλα θα κριθούν τελευταία αγωνιστική. Δεν θα το ποντάρω πάντως.

3ος όμιλος: Η Ιταλία του ελ φαντάστικο Πίρλο μ’ άρεσε με τους Ισπανούς. Αντίπαλοι τους οι Κροάτες που κέρδισαν νομίζω την χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης, την Ιρλανδία. Πάω με σκουάτρα αντζούρα και το 2.20. Στο άλλο ματς η Ισπανία θα κερδίσει αλλά δεν παίζω ματς του 1.20.

4ος όμιλος: Στο Γαλλία – Αγγλία βαρέθηκα και έκλεινα και δελτίο με τους Γάλλους αλλά αυτοί το πήγαν συντηρητικά. Παικταράδες έχουν ας κερδίσουν τον παππού Σεβτσένκο να μας πληρώσουν στις 2.00 μονάδες. Στο άλλο ματς θα έπαιζα Αγγλία αλλά μου δείξανε ότι είναι κακοί επιθετικά και έχουν παραδοσιακά προβλήματα με τους Σουηδούς.

Αυτά. Καλή Συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου