Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

O Pirlo και οι άλλοι...

Γειά και χαρά σε όλους τους αναγνώστες!!!
1/2 στα χθεσινά παιχνίδια. Το παιχνίδι της Πορτογαλίας άνοιξε από πολύ νωρίς και έτσι το under κάηκε νωρίς. Μας δικαίωσε όμως το βράδυ η αξιόπιστη Γερμανία (που έχουμε ποντάρει και για φιναλίστ) κι έτσι αυξήσαμε και το ποσόστο μας.
Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια του τρίτου ομίλου όπου παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μουδιασμένοι και κουρασμένοι φάνηκαν με την Ιταλία οι Ισπανοί. Πολλοί τους θεωρούν φαβορί αλλά εγώ δε πιστεύω να κατακτήσουν και αυτό το Euro. Και στη τελική, ας το πάρει και κανένας άλλος! Η Ιρλανδία είναι ο κομπάρσος του ομίλου και περιμένει να δει πόσα παθητικά τέρματα θα έχει. Έχει ήδη 3 από την Κροατία. Περιμένω και σήμερα να μαζέψει κι από Ισπανία. Ποντάρω στο over 2,5 goals που μπορεί να έρθει και μόνο από την επίθεση της Ισπανίας. Ένα fun bet που είδα και μου άρεσε λόγω απόδοσης είναι το να δεχτεί κάρτα ο Ιρλανδός John O'Shea. Είναι αρκετά σκληρός παίκτης και σε συνδυασμό με τους επιθετικούς της Ισπανίας που θα παίζουν από την πλευρά του πιστεύω ότι έχει τύχη.

ΙΤΑΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ: Οι Ιταλοί έδειξαν καλό πρόσωπο με την Ισπανία και πιστεύω ότι θα περάσουν στον επόμενο γύρο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να το επιτύχουν αυτό είναι η σημερινή τους νίκη απέναντι στους Κροάτες. Η Κροατία βρήκε κι έκανε με την Ιρλανδία. Πιστεύω ότι η ποιότητα και η φανέλα της Ιταλίας θα φανεί σήμερα, κάτι που είδαμε και χθες με τη Γερμανία. Ψάχνοντας παράλληλα για κάποιο ειδικό στοίχημα είδα μία επιλογή λογική και μία απόδοση...θεότρελη!!! Anytime scorer ο Andrea Pirlo σε απόδοση 9,4 και κάθεστε ακόμα;;;

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ  1)  over 2,5 (1,86)
                                 2)  Να δεχτεί κάρτα John O'Shea (4,5)

ΙΤΑΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ  1)  1 (2,40)
                             2)  anytime scorer Andrea Pirlo (9,40)

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 172,23 μονάδες με ποντάρισμα 369 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,67% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3690 και το καθαρό κέρδος €1722,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €36900 και το καθαρό κέρδος €17223 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

1 σχόλιο: