Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPERLEAGUE by Viologos


Καλησπέρα. Η άνοιξη ήρθε επιτέλους και ελπίζουμε να έρθει και στοιχηματικά. Στο White Hart Lane, αυτή την ώρα, τα γκολ έμπαιναν βροχή και τα σπιρούνια επικράτησαν με 3-2 της Στόουκ (Ποια Στόουκ;). Πάμε στην ελληνική πραγματικότητα.

435. ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ. Το ματς της αγωνιστικής. Ό,τι έχτισε έναν ολόκληρο χρόνο ο Βόλος του Τσιώλη μπορεί να το γκρεμίσει ο Άρης του Τσιώλη. Αρκετά τυχεροί οι κίτρινοι στο ματς με την Τρίπολη, θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν να κυνηγούν την πεντάδα, αφού με ισοπαλία το λένε το ποίημα. Από το Βόλο λείπει όλη η άμυνα, οπότε το ματς λογικά θα ανοίξει. Θα παίξω τον πετσοκομμένο άσσο (1.55)

436. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Με 30 βαθμούς ο Ατρόμητος υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Καβάλα. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αυτή τη στιγμή 28 και πέφτει. Λογικά ο Δώνης πρέπει να ζητήσει βαθμό ή βαθμούς αύριο απέναντι στον αδιάφορο δαφνοστεφανωμένο. Ο Ατρόμητος με κουβάδιασε προχτές, οπότε αν δεν πάρει βαθμό του εύχομαι: Εκεί, εκεί στη Β εθνική. Άσσο-Χ (διπλή ευκαιρία) (1.81)

437. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ. Δε θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να κερδίζει μέσα στον Ηρακλή από τότε που ήμουν μαθητής! Με Τσιρίλο και Σνάουτσνερ ή Μπαλάφα στα στόπερ το γκολ φαίνεται βέβαιο. Θεωρώ ότι το Χ βολεύει και τους δύο, αφού ο Ηρακλής σώζεται οριστικά και ο ΠΑΟΚ μπαίνει και μαθηματικά στα playoffs. Χ (2.80), under (1.45), σκορ 1-1 (4.75) και σκόρερ, αν το βρείτε, Γιάκομπ με κεφαλιά!

438. ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ. Ντέρμπι μίσους για τις γειτόνισσες. Η Καβάλα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ και απέχει 6 βαθμούς από αυτόν. Λογικά δύσκολα θα μπει πεντάδα, αλλά παίζει το τελευταίο της χαρτί. Η Ξάνθη με 35 μετά το Βόλο θα κάνει τουρισμό και στην Καβάλα. Άσσος (1.75), λίγο ριψοκίνδυνος περισσότερο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

439. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ. Σόρρυ, σόρρυ..

439. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Στο (1.15) ο άσσος πλέον, κλαίω από τα γέλια. Εντάξει θα σωθεί η Μπαρτσελόνα-Κέρκυρα. ΝΟ ΒΕΤ!

440. ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ. Με 25 η ΑΕΛ πρέπει να πάρει τη νίκη για να ελπίζει σε θαύμα μέσα στο Καραισκάκης και πάλι όμως δεν εξαρτάται από αυτήν η σωτηρία. Η ΑΕΚ είναι ό,τι να ’ναι γενικώς, μπορεί να φάει δύο ή να ρίξει τέσσερα. Δεν ασχολούμαι. Μόνο το over (1.80) έχει στοιχηματική αξία.

441. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Οι πράσινοι τουρίστες των Σερρών με Σισέ μπροστά δεν το γλιτώνουν το κράξιμο σε περίπτωση στραβής. Καίγεται ο Αστέρας που έχει καλή παράδοση στο ΟΑΚΑ και υποδέχεται τον Πανιώνιο τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη. Δεν θα το παίξω σε δελτίο, αλλά εκτιμώ άσσος (1.30) και over (1.70)

442. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ. Ο σωμένος εναντίον του πεσμένου. Εγώ θα πάω με τον ΄΄σηκωμένο΄΄ Μήτρογλου. Άσσος (1.55) και σκόρερ Μήτρογλου με στραβοκλωτσιά!

Ανακεφαλαιώνοντας θα παίξω: Άσσο Άρη, Άσσο-Χ (Δ) Ατρόμητο, Χ Ηρακλή και Άσσο Καβάλα. Συνολική απόδοση: 13.7

Καλά Κέρδη και καλό Τηλεμπανιστήρι σε όλους!!!

6 σχόλια: