Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Κάθε Παρασκευή από τα λίγα πρωταθλήματα που προσφέρονται για στοίχημα είναι αυτό της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Πάμε λοιπόν....

Πρώτος αγώνας για σήμερα αυτός ανάμεσα σε Μπουλόν και Βαν. Η Μπουλόν προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι της ανόδου μετά από τις δύο σερί νίκες. Αντίθετα, η Βαν παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας σήμερα και αρκετές απουσιες βασικών παικτών. Αν η Μπουλόν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για άνοδο, παιχνίδια σαν τα σημερινά πρέπει να τα καθαρίζει.

Στη συνέχεια έχουμε την Ανζέ, που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, να αντιμετωπίζει την τρίτη από το τέλος Μετς, η οποία και αυτή θα έχει σοβαρές απουσίες. Σαφώς καλύτερη, από τις δύο, η Ανζέ που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως επειδή είναι ψιλοαδιάφορη στο πρωτάθλημα, θα καλύψουμε την επιλογή μας με το Χ.

Συνεχίζουμε με το Νιμ-Χάβρη. Η Νιμ μπορεί να είναι χαμηλά στη βαθμολογία (πολύ χαμηλά!!) αλλα μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Χάβρη, η οποία εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη. Κίνητρο έχουν και οι δύο με τη Νιμ να παλεύει για τη σωτηρία και τη Χάβρη για την άνοδο. Ποιο θα υπερισχύσει; Δεδομένου ότι παίζει και η χειρότερη επίθεση (Νιμ) με καλύτερη άμυνα (Χάβρη), θα προτιμήσουμε το Χ2 και θα δώσουμε και ένα προβάδισμα στο under.

Πάμε και στο άλλο αγαπημένο πρωτάθλημα της Παρασκευής, αυτό της Bundesliga 2. Εδώ θα επιλέξουμε το ματσάκι μεταξύ των ουραγών Όσναμπρικ και Μπίλεφελντ. Αγώνας στον οποίο δίνουμε το προβάδισμα στη γηπεδούχο αφού η Μπίλεφελντ λίγες ελπίδες έχει για την παραμονή. Ο Λίνεν προσπαθεί αλλά δεν αρκεί αυτό. Τα χρέη έχουν πνίξει τη Μπίλεφελντ και δε νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει απέναντι στην Όσναμπρικ..

Αν και αργά οι προβλέψεις μας...... ελπίζουμε να μας πληρώσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου