Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Μα πού είναι τα παιχνίδια;;

Μέρα των αντι-φαβορί η χθεσινή, αφού Άρσεναλ, Ρεάλ, Τσέλσι δεν τα κατάφεραν χθες και η Μπάρτσα με τη Μπάγερν τα κατάφεραν με τα χίλια ζόρια.

Και πάλι 3 στα 4 μας έβγαλε η χθεσινή μέρα με καλές αποδόσεις. Αν δε στράβωνε και της Τσέλσι.....

Πάμε λοιπόν για σήμερα στο πρώτο "εξαφανισμένο" παιχνίδι της Κυριακής, ανάμεσα σε Κιέβο και Σαμπντόρια. Βολικός ο βαθμός της ισοπαλίας και για τις δύο αφού η Σαμπντόρια μπορεί να εξασφαλίσει την παραμονή της στα παιχνίδια με Λέτσε και Μπρέσια στην έδρα της και η Κιέβο δεν αγχώνεται ιδιαίτερα αφού θέλει γύρω στους 4 βαθμούς στις υπόλοιπες αγωνιστικές για να ησυχάσει οριστικά. Στο internet το Χ θα το βρείτε γύρω στο 1,60. Για να δούμε......

Παρόμοια με τις πάνω, καμία από τις Τζένοα και Κάλιαρι δεν έχει να κυνηγήσει κάτι στο μεταξύ τους παιχνίδι και θα φτάσουν χεράκι-χεράκι στους 40 βαθμούς. Εκτός κουπονιού ΟΠΑΠ και αυτό το παιχνίδι (όπως και από πολλές εταιρίες στο internet) , ωστόσο αν το βρείτε το παιχνίδι, το Χ θα το βρείτε γύρω στο 2,5, οπότε θα δώσουμε και ένα μικρό προβάδισμα στον άσσο.

Και επειδή όπου παρασκήνιο, η Ελλάδα πρώτη.... πού είναι το Εργοτέλης-Ηρακλής;; Οεο;; Εννοείται ότι λείπει ΚΑΙ αυτό από τον ΟΠΑΠ.... Μπορούμε να βρούμε την ισοπαλία γύρω στο 1,70 και μάλλον θα είναι η επιλογή μας (ίσως και με κάλυψη στον άσσο...) για τη Superleague για σήμερα. Κατά τ' άλλα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα φτάσουν εύκολα ή δύσκολα στη νίκη, ο ΠΑΟΚ λογικά θα κερδίσει (μην περιμένετε και πολλά γκολ χωρίς Βιερίνια...). Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζουμε αν και το Χ στην Κέρκυρα δε θα ενοχλούσε κανένα. Ολυμπιακό Βόλου-Ξάνθη και Αστέρα-Άρης δεν τα αγγίζουμε.... Τζιζ......

Τέλος, θα παίξουμε από Γαλλία τον άσσο της Σεντ Ετιέν κόντρα στη Βαλενσιέν, η οποία μακρυά από την έδρα της εμφανίζεται εξαιρετικά αδύναμη και η Σεντ Ετιέν θέλει να ξεκαθαρίσει με την υπόθεση παραμονή και, γιατί όχι, να κυνηγήσει την έξοδο στο Europa League. Και αν και δεν προτιμάμε να παίζουμε με τα γκολ, "βλέπουμε" ένα overακι ανάμεσα σε Λανς και Μαρσέιγ.

Ιταλία και Ελλάδα θέλουν λίγο ψάξιμο στο internet για να τα βρεις αλλά πιστεύω να μας πληρώσουν. Καλή αναζήτηση λοιπόν και..... καλά τσιπουράκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου