Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

INTERNATIONAL ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ


Καλησπέρα. Το πηγάδι φαίνεται να μην έχει πάτο, αλλά εμείς συνεχίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι στοιχηματικά το 2011 είναι τόσο ματωμένο που θα χρειαστούν πολλοί κουβάδες για να μαζέψουν το αίμα που ρέει άφθονο. Μετά το κατεστραμμένο, λοιπόν, στοιχηματικό διήμερο (χορτάσαμε γκολ τουλάχιστον),επανερχόμαστε με παιχνίδια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 3 σαββατιάτικα και 1 λίγο μετά την Εκκλησία.

258. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΣΤΟΟΥΚ: Οι πετεινοί μάζεψαν ντόρτια από τη βασίλισσα προχτές και πρέπει να συνέλθουν. Ποια Στόουκ; Άσσος (1.65)

332. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τις χωρίζουν τόσοι βαθμοί όσοι μιας καλής μέρας του Μάη. Ανεβασμένη η βασίλισσα που προέρχεται από γκέλα. Διπλό (1.65)
361. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΡΟΜΑ: Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα που κάποτε έφαγε 3 από τον ΠΑΟΚ πήγαινε τρένο. Τα χάλασε με την Λέτσε. Η δε Ρόμα είναι από τις πλέον αλλοπρόσαλες ομάδες του πλανήτη. Θα πάω με την παρέα των Σάντσες και Ντι Νατάλε που με νίκη θα έχουν την τιμή να παίζουν του χρόνου στην ίδια διοργάνωση με τον Ολυμπιακό. Άσσος (2.10)

381. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΤΖΕΝΟΑ: Η ομάδα της Καρδιάς μου αν θέλει να βγει στο Europa League (κατάντια), τέτοια ματς οφείλει να τα καθαρίζει. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος, αλλά θα πάω με τον μεγάλο (ηλικιακά και όχι μόνο) Ντελ Πιέρο και τον Κράσιτς. Άσσος (1.50)

Αυτά όσον αφορά τα διεθνή. Συνολική απόδοση 8.60. Θα επανέλθω αύριο με το καλύτερο πρωτάθλημα του κοσμού. Ελλάδα, εννοείται!!!

7 σχόλια: