Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPERLEAGUE


Κέρκυρα - Πανιώνιος 1-2. Σε ματς που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να χάσουν παίζοντας με παίκτη παραπάνω. Βέβαια στο Ποντικονήσι δεν τους παίρνει από κάτω καθώς το επόμενο παιχνίδι είναι εντός με τον άνετο πλέον Καραγεωργίου.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-2. Μεγάλο διπλό για τους κίτρινους που παίζοντας και αυτοί με 10 κατάφεραν να κερδίσουν. Τραγική λεπτομέρεια, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Λαζαρίδης έριξε ουσιαστικά στην Β την ομάδα με την οποία αγωνιζόταν για τεσσεράμιση χρόνια. Ο δε Παπάζογλου απέδειξε γιατί δεν θα ξαναπαίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα. Στην προβλεψή μας για over δικαιωθήκαμε, ενώ η Τρίπολη έχασε και πέναλτυ προς το τέλος.

Πανσερραικός - Παναθηναικός 1-0. Το μπαμ της αγωνιστικής, 1-0 με τον δήμιο των μεγάλων, Γιώργο Γεωργιάδη. Ο ΠΑΟ για τουρισμό ήρθε στις Σέρρες, ελπίζω να απόλαυσαν τουλάχιστον τον ήλιο στην πόλη και τον ακανέ μας.

Εργοτέλης - Ηρακλής 1-0. Ξεφτιλιστήκαμε στοιχηματικώς...Σώθηκε ο Εργοτέλης με αυτή την νίκη και έστειλε στον κουβά όσους πιστεύαμε στο Χ. Η τρίτη ομάδα που κέρδισε με παίκτη λιγότερο, σήμερα. Ο Ηρακλής πλέον, με έναν βαθμό στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ σώζεται.

Ολυμπιακός - Καβάλα 3-1. Βγήκε το over εδώ. Ήθελε ο Μαρινάκης να πάρει το ματς και σαν καλύτερη ομάδα από την Καβάλα το πήρε. Η Καβάλα υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την γειτόνισσα Ξάνθη και με νίκη ελπίζει για πεντάδα.

ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0. Σχετικά λίγος κόσμος στην Τούμπα. Τα μάτια μας πονέσανε από το θέαμα, παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ πήρε τους 3 βαθμούς και θέλει άλλον ένα για την είσοδο στην πεντάδα. Στοιχηματικά όλα κύλησαν ομαλά. Άσσος, under, 1-0 σκορ. Μόνο στον σκόρερ πέσαμε έξω, καθώς ο Κλάους έχει αποκτήσει πελατειακή σχέση με την ΑΕΛ. Γκολ αφιερωμένο στον Cirillo που έχασε πριν λίγες μέρες τον πατέρα του.

ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0. Την πατήσαμε και εδώ. Επαγγελματική νίκη της ΑΕΚ που μπαίνει στα playoff. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, ματς που θα μας απασχολήσει σίγουρα.

Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη 3-0. Βγήκε ο άσσος που παίχτηκε αρκετά εδώ. Για τσίπουρα πήγε η Ξάνθη στον Βόλο. Ο Ολυμπιακός πάει στο Βικελίδης την επόμενη αγωνιστική και στη συνέχεια υποδέχεται τον Παναθηναικό. Μμμμ...

Στοιχηματικά δεν τα είδαμε και πολύ καλά τα παιχνίδια. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Καλή βδομάδα σε όλους.

1 σχόλιο: