Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Με Αννόβερο και goal-goal!!!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Αφού γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και πανηγυρίσαμε και τις δύο νίκες της Εθνικής μας ομάδας επιστρέφουμε στα γνωστά μας γεμάτα κουπόνια. Πλούσιο προβλέπεται το ΣΚ και με τους ευρωπαϊκούς αγώνες να ακολουθούν μεσοβδόμαδα έχουμε πολύ έργο μπροστά μας.
Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές:


ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Το Αννόβερο πήγε και έριξε ντόρτι μέσα στην Βόλφσμπουργκ και έρχεται με φόρα. Και η Βέρντερ φάνηκε βελτιωμένη στη νίκη της επί του Αμβούργου, το οποίο όμως δεν υπάρχει ως ομάδα. Περιμένω το ποιοτικό Αννόβερο να κερδίσει μέσα στην αήττητη για 18 συνεχόμενα παιχνίδια έδρα του.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Οι πρωταθλητές δείχνουν φέτος ότι είναι ευάλωτοι αμυντικά αφού έχουν δεχτεί σε όλα τους τα παιχνίδια γκολ. Το ίδιο ισχύει και για την Λεβερκούζεν. Το ίδιο περιμένω να συμβεί και σήμερα.
ΚΠΡ-ΤΣΕΛΣΙ: Καλή παράδοση έχει ο προπονητής της ΚΠΡ κόντρα στην Τσέλσι. Δύσκολη έξοδος για την Τσέλσι. Θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα ας πάει όπου θέλει.
ΤΡΟΥΑ-ΛΙΛ: Goal-goal παρουσιάζουν μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες. Θα τους χαλάσουμε τη συνταγή;

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ  1 (2,34)
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  goal-goal (1,85)
ΚΠΡ-ΤΣΕΛΣΙ  goal-goal (1,81)
ΤΡΟΥΑ-ΛΙΛ  goal-goal (1,94)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 206,27 μονάδες με ποντάρισμα 416 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,58% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4160 και το καθαρό κέρδος €2062,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €41600 και το καθαρό κέρδος €20627 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου