Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Απ'όλα έχει ο μπαξές!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET που μεγάλωνει καθημερινά!!!
Μετά από λίγες μέρες στέρησης από EURO εδώ είμαστε και πάλι με τον αποψινό μεγάλο πρώτο ημιτελικό της Ιβηρικής χερσονήσου.
Σχετικά με το τελευταίο μας στοίχημα, δικαιωθήκαμε και πληρωθήκαμε με το συνδυαστικό Χ και under στο Αγγλία-Ιταλία με απόδοση 3,40!
Πάμε να δούμε το σημερινό παιχνίδι:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: Ντέρμπι Ιβηρικής χερσονήσου το αποψινό. Από τη μία έχουμε το φαβορί του ζευγαριού Ισπανία, που πολλοί περίμεναν να μείνει από δυνάμεις έχοντας παίκτες με πολλά παιχνίδια στα πόδια τους κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Όμως έδειξαν ότι έχουν κρατήσει έναν κορμό όλα αυτά τα χρόνια που τους επιτρέπει να παίζουν με κλειστά μάτια σε κάθε παιχνίδι. Πολλοί κατηγόρησαν το σύστημα 4-6-0 με το οποίο εμφανίζονται να παίζουν αλλά πραγματικά σε αυτήν την ομάδα δε ξέρεις από ποιόν μπορεί να σου έρθει το γκολ. Πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές και δείχνει ότι θέλει να κάνει το ρεκόρ των τριών σερί τίτλων για πρώτη φορά στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Στην άλλη μεριά οι Πορτογάλοι, οι οποίοι δείχνουν πιο ομάδα από ποτέ. Ο νέος προπονητής έχει περάσει τη σοβαρότητα και την πειθαρχία στην ομάδα. Η ποιότητα πολλών παικτών είναι δεδομένη και αναμένουμε να φανεί μέσα στο γήπεδο. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον ηγέτη των Πορτογάλων, ο οποίος δείχνει να πιάνει φόρμα στο κατάλληλο σημείο. Θεωρώ ότι το σημερινό παιχνίδι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να φύγει από πάνω τους η ρετσινιά των loosers και επιτέλους να δούμε τον Ρονάλντο να μην κλαίει για ακόμα μία φορά.
Συνολικά, πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και στο χώρο του κέντρου εκεί όπου οι Ισπανοί δείχνουν να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα. Μένει να φανεί και στο γήπεδο.

Στοιχηματικά, δε θα ασχοληθώ με κάποιο σημείο γιατί οποιοδήποτε σημείο είναι πιθανό να εμφανιστεί. Από εδώ και πέρα ψάχνοντας για κάποια ειδικά στοιχήματα κατέληξα σε ορισμένα που έχουν τύχη:

GOAL-GOAL: Νομίζω η Πορτογαλία αν θέλει να έχει τύχη θα πρέπει να σκοράρει. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει γιατί η άμυνα της Ισπανίας δε δείχνει και μεγάλη σταθερότητα (εξαιρόντας το παιχνίδι της με τη Γαλλία όπου δε μπόρεσαν να κάνουν τίποτα οι Γάλλοι). Θεωρώ δεδομένο ότι οι Ισπανοί θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα έχοντας μία πεντάδα Ισπανών να βγαίνουν μπροστά σε κάθε επίθεση.
ANYTIME SCORER: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα του Andres Iniesta να παστελώσει το πρώτο του τέρμα σε αυτό το τουρνουά. Σε πολλά παιχνίδια βρέθηκε κοντά, έιχε αρκετές ευκαιρίες και τώρα ήρθε η ώρα να δικαιωθεί. Η απόδοση είναι δελεαστικότατη.
ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΡΤΑ: Εδώ ποντάρω στα άκρα που θεωρώ ότι θα έχουν τον πρώτο λόγο για...κιτρίνισμα λόγω των γρήγορων άκρων που υπάρχουν και στις δύο ομάδες. Από τη μία έχουμε τον Fabio Coentrao της Πορτογαλίας, έναν παίκτη όπου και με τη Ρεάλ έχει μεγάλη έφεση στις κάρτες. Απέναντί του θα αγωνιστεί κυρίως ο David Silva και κάνα 2-3 Ισπανοί που θα βγαίνουν ''ξαφνικά'' μπροστά του. Νομίζω μπορεί να τη βγάλει και από το ημίχρονο.  Η απόδοση τουλάχιστον αξίζει.
Επίσης θα ποντάρω και στη κάρτα του Alvaro Arbeloa, ο οποίος θα αναλάβει το μαρκάρισμα του συμπαίκτη του στη Ρεάλ Ρονάλντο. Επιρρεπής στις κάρτες και ο συγκεκριμένος, παίζει πολύ και με τα χέρια και νομίζω ότι με τον Ρονάλντο από εκεί θα μας κάνει τη χάρη να μας πληρώσει.  

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

1)  goal-goal (2,28)
2)  anytime scorer Andres Iniesta (5,30)
3)  να δεχτεί κάρτα ο Fabio Coentrao (3,45)
4)  να δεχτεί κάρτα ο Alvaro Arbeloa (3,00) 


Καλές επιλογές σε όλους!!!!!!!

 * Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 187,61 μονάδες με ποντάρισμα 386 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 48,11% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3860 και το καθαρό κέρδος €1876,1 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €38600 και το καθαρό κέρδος €18761 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου