Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Με Ferrari για τίτλο!!!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Η Mercendes και η BMW υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Ferrari. Τα είδαν όλα οι Γερμανοί πελάτες από τον Balotelli και τη παρέα του. Με μία άμυνα για σεμινάριο κι έναν πραγματικό killer μπροστά η squadra azzura έδειξε ότι έρχεται με τις...μπάντες στον τελικό. Τα πολυεργαλεία του Low έδειχναν πολύ λίγα μπροστά στο πάθος των παικτών του Cesare Prandelli. Ο μεγάλος μαέστρος Pirlo έδειξε τη μεγάλη κλάση του για ακόμα ένα παιχνίδι δηλώνοντας ότι ''δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα''. Ο Balotelli έκανε ότι ήθελε τον αμυντικό Badstuber, ο οποίος πρέπει το βράδυ να έβλεπε εφιάλτες στον ύπνο του. Η Γερμανια δεν έδειξε σε καμία στιγμή ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι και το τελικό 2-1 αδικεί την Ιταλία, που είχε άλλες 2-3 κλασικές φάσεις για να πετύχει κι άλλα τέρματα αν οι επιθετικοί της ήταν πιο εύστοχοι. Στοιχηματικά μας πλήρωσε η κίτρινη του Super Mario και τα κόρνερ της Γερμανίας, ενώ δε σταθήκαμε τυχεροί στην κίτρινη του Chiellini.

Και πάμε τώρα στο μεγάλο τελικό ανάμεσα στις δύο τελευταίες πρωταθλήτριες κόσμου. Furias Rojas εναντίον Squadra Αzzura σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα:
ΙΣΠΑΝΙΑ: Πολλοί περίμεναν τους Ίβηρες να μη βρίσκονται στον τελικό. Λίγο η κούραση των παικτών που προέρχονται από φουλ σεζόν με τις ομάδες τους, λίγο το σύστημα 4-6-0 του Del Bosque και ο παραγκωνισμός του Torres έδειχναν ότι οι Ισπανοί δεν είναι καυτό φαβορί. Στο μοναδικό παιχνίδι που έπαιξαν ποδόσφαιρο ήταν κόντρα στην Ιρλανδία, όπου στην ουσία έπαιζαν χωρίς αντίπαλο. Με τους Κροάτες είχαν τον Άγιο...Ίκερ να τους φυλάει, με τη Γαλλία δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο και λόγω ανύπαρκτης Γαλλίας προκρίθηκαν. Με τους Πορτογάλους πάλι δεν έδειξαν καθόλου καλό πρόσωπο, αντίθετα εγώ πιστεύω ότι άξιζε η Πορτογαλία να περάσει. Με αυτά που κάνει ο Del Bosque στον πάγκο, αν ήταν στην Ελλάδα, θα είχε φύγει από το πρώτο παιχνίδι. Πραγματικά εγκλήματα τα οποία δεν πληρώθηκαν λόγω της εμπειρίας κάποιων παικτών και της βοήθειας της τύχης.
ΙΤΑΛΙΑ: Αποτελούσε ένα από τα αουτσάϊντερ του Euro, αν μπορεί κάποιος να δώσει αυτό το χαρακτηρισμό στην 3 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. Τελικός μετά από 13 χρόνια σε Euro για την Squadra Azzura, η οποία από το 1968 έχει να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο. Στους ομίλους έδειξε χαρακτήρα με Ισπανία (1-1) και με τη Κροατία (1-1) είχε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου δε μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι. Με την Ιρλανδία έκανε απλά το καθήκον της (2-0) και προκρίθηκε. Με αντίπαλο την Αγγλία κατέβηκε μόνο αυτή στο γήπεδο αφού οι Άγγλοι έπαιζαν μαζική άμυνα στο επιθετικό παιχνίδι των Ιταλών. Αφού δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη στα 120 λεπτά, αποδόθηκε τουλάχιστον στα πέναλτι με τον εκπληκτικό Buffon να δηλώνει παρών. Ίδια κι ακόμα καλύτερη απόδοση παρουσιάστηκε από το ιταλικό συγκρότημα κόντρα στο φαβορί Γερμανία με αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση.

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: Μεγάλος τελικός του ευρωπαϊκού νότου. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα η Ιταλία να σηκώσει το δεύτερο ευρωπαϊκό της τίτλο στην ιστορία της. Το έχω ποντάρει από τη στιγμή που πέρασαν τη Γερμανία. Είναι το σωστό timing πιστεύω για μία ομάδα που δείχνει μεγάλο πάθος ως ομάδα. Κι αγωνιστικά να το δούμε, η Ιταλία έχει παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο από τους Ισπανούς σε αυτό το τουρνουά. Οι Ισπανοί μία τη γλίτωσαν από τους Κροάτες, μία από τους Πορτογάλους...ε τρίτη και φαρμακερή τώρα...

ΕΠΙΛΟΓΗ:

ΝΙΚΗΤΗΣ 2012  Ιταλία (2,68) 

...και το κύπελλο στη Ρώμη!!!!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 194,39 μονάδες με ποντάρισμα 394 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,34% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3940 και το καθαρό κέρδος €1943,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39400 και το καθαρό κέρδος €19439 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου