Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ιταλικές κάρτες και γερμανικά κόρνερ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Πολύ καλά πήγαμε χθες με τις κίτρινες κάρτες των Coentrao και Arbeloa να μας δικαιώνουν και να αυξάνουν κατά πολύ το ποσοστό επιτυχίας μας. Ο Ινιέστα λίγο ήθελε να μας δικαιώσει ενώ το goal-goal φάνηκε ότι ήταν κάτι παραπάνω από απίθανο για να έρθει. Με ταμείο θετικό παμε στο αποψινό δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ:  Μεγάλο παιχνίδι το αποψινό μεταξύ δύο μεγάλων ποδοσφαιρικών συγκροτημάτων. Συνολικά ρίχνονται στη μάχη 7 παγκόσμια κύπελλα απόψε (4 για την Ιταλία και 3 για τη Γερμανία), οπότε κάθε προγνωστικό για νίκη του ενός ή του άλλου βρίσκεται στη σφαίρα της φαντασίας. Οι μπουκ δίνουν φαβορί τη Γερμανία σε αποδόσεις μικρότερες των 2 μονάδων κάτι το οποίο με βρίσκει τελείως αντίθετο ως προς την κρισιμότητα του παιχνιδιού.
Οι Γερμανοί δείχνουν να παίρνουν τα παιχνίδια με σβηστές μηχανές μέχρι στιγμής. Πέρασαν από τον ''όμιλο του θανάτου'' πρώτοι με το απόλυτο των νικών κόντρα σε Ολλανδία, Πορτογαλία και Δανία. Έπειτα έδειξαν την υπεροχή τους απέναντι στην Ελλάδα και φτάνουν σε έναν ημιτελικό κόντρα στον κακό τους δαίμονα. Έχουν το πλεονέκτημα για πολλούς των δύο έξτρα ημερών ξεκούρασης από τους Ιταλούς (οι οποίοι παίξανε και 120 λεπτά κόντρα στην Αγγλία), αλλά δε νομίζω να μετράει σε τέτοιο επίπεδο αυτή η λεπτομέρεια. Θα το δούμε και στο γήπεδο άλλωστε. Από εκεί και πέρα, ο Lew θα χρησιμοποιήσει τελικά τον Schweinsteiger, ο οποίος αντιμετώπισε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες. Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποιός θα επιλεγεί για τη θέση του σέντερ φορ, εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα θα προτιμηθεί ξανά ο Klose έναντι του Gomez.
Οι Ιταλοί δείχνουν αναγεννημένοι. Ο Cesare Prandelli έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και έχει περάσει στην ομάδα μία διαφορετική φιλοσοφία, πιο επιθετική σε σχέση με αυτή που ακολουθούσε πριν αρκετά χρόνια η ομάδα της squadra azzura. Με αρκετά υπομονετικό παιχνίδι, με μία δυνατή άμυνα, με τον μαέστρο Pirlo να κόβει και να ράβει στο χώρο του κέντρου και με το τρελοδίδυμο Cassano-Balotelli δείχνει ότι είναι εδώ για να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο. Στα αγωνιστικά, τιμωρημένος είναι ο δεξιός μπακ Maggio ενώ οι αμφίβολοι Chiellini, De Rossi και Abate θα αγωνιστούν κανονικά.

Πάμε να δούμε τί κρατάμε στοιχηματικά:

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΡΤΑ: Εδώ ποντάρω σε δύο Ιταλούς παίκτες. Ο ένας είναι ο Chiellini, τον οποίο ήθελα να τον ποντάρω και με την Αγγλία αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Αποτελεί ένα σκληρό αμυντικό, πολύ μαχητικό, που δεν μασάει να πέσει με δύναμη αρκετές φορές σε επιθετικό παίκτη. Δείχνει άγνοια κινδύνου σχετικά με τις κάρτες και είναι πολλές φορές απρόσεκτος αλλά το πάθος που δείχνει τον κάνει ένα πολύ καλό αριστερό μπακ. Περιμένω να μας πληρώσει σχετικά γρήγορα. Ο επόμενος παίκτης είναι ο γνωστός μας Balotelli. Θεωρώ ότι οι Γερμανοί θα κάνουν τα πάντα για να τον εκνευρίσουν αλλά κι από μόνος του δεν έχει πρόβλημα. Μία βρισιά σε διαιτητή ή κάτι τέτοιο αρκεί για να μας στείλει ταμείο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΝΕΡ: Θεωρώ ότι η Γερμανία θα έχει την κατοχή της μπάλας, όπερ σημαίνει ότι θα έχει και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αυτό με οδηγεί να ποντάρω στα περισσότερα γερμανικά κόρνερ ποντάροντας και στα αντανακλαστικά του Buffon.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΡΤΑ  Giorgio Chiellini (3,50) και Mario Balotelli (2,58)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΝΕΡ  Γερμανία (1,75)

Υ.Γ.: Περιμένουμε και το μακροχρόνιό μας στοίχημα απόψε με ''φιναλίστ Γερμανία''. Ελπίζω να έχουμε το απόλυτο!!!

Καλές επιλογές σε όλους!!!!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 192,06 μονάδες με ποντάρισμα 390 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,25% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3900 και το καθαρό κέρδος €1920,6 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €39000 και το καθαρό κέρδος €19206 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου