Σάββατο 21 Απριλίου 2012

pro game from (aspromauros)

Προϊστορία: 21-14-11

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-3

ΚΎΠΕΛΛΟ:

25/01/12 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 2-2

18/01/12 ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ:

18/08/11 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ 3-2

14/08/11 ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-2

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: «Μας κάνει πλάκα ο Θεός» πρέπει να σκέφτηκαν οι φίλοι της Μπάρτσα στον πρώτο ημιτελικό με την Τσέλσι. Αν και είχε συντριπτική κατοχή (72%) και πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, δέχτηκε γκολ από τους γηπεδούχους στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Όλα ανοιχτά για τον επαναληπτικό της Βαρκελώνης την ερχόμενη Τρίτη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Λεβάντε με 2-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 23’ σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέσι πήρε το παιχνίδι πάνω του και ισοφάρισε στο 64’, ενώ 8 λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Παρέμεινε έτσι το -4 από την κορυφή. Αν θέλει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκτός από τη σημερινή νίκη, πρέπει να κυνηγήσει και το 4/4 στις τελευταίες αγωνιστικές, ελπίζοντας παράλληλα και σε μία (τουλάχιστον) γκέλα της Ρεάλ. Δεν έχει χάσει από τη Ρεάλ στις 7 τελευταίες συναντήσεις τους, ενώ έχει μόλις μία ήττα στις τελευταίες 14 συναντήσεις τους (9-4-1). Διαθέσιμος ο μέσος Αφελάι μετά από σχεδόν εφτά μήνες. Εκτός οι αμυντικοί Αμπιντάλ (22 συμμ./2 ασίστ) και Φόντας (1 συμμ.) και ο επιθετικός Βίγια (15 συμμ./5 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 15-1-0

Γκολ: 64-8

Τελευταία 5: 5-0-0

ΡΕΑΛ: Δυσκολεύτηκε στην καυτή Αλιάνζ Αρένα και γνώρισε την ήττα από τνη πολύ δυνατή Μπάγερν με 2-1. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 17’, ο Οζίλ ισοφάρισε με σουτ στο 53’, αλλά οι Βαυαροί πήραν τη νίκη με γκολ στο 90’. Στο πρωτάθλημα, έχοντας το μυαλό στο ταξίδι στο Μόναχο, υποδέχθηκε τη Χιχόν η οποία άνοιξε το σκορ στο 30’, με τον Ιγκουαΐν να ισοφαρίζει στο 37’. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίζοντας τη Χιχόν μονότερμα, χρειάστηκαν δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο από τους Ρονάλντο (75’) και Μπενζεμά (82’) για να πάρει τελικά τη νίκη με 3-1. Η διαφορά παρέμεινε στους τέσσερις από τη Μπαρτσελόνα και μόνο από δικά της λάθη μπορεί να χάσει τον φετινό τίτλο. Με το σημερινό κόντρα στη Μπάρτσα ξεκινάει μια δύσκολη τριάδα αγώνων για το πρωτάθλημα (Σεβίλλη εντός, Μπιλμπάο εκτός), ενώ μεσολαβεί την ερχόμενη Τετάρτη και ο δεύτερος ημιτελικός με τη Μπάγερν στη Μαδρίτη. Κακός δαίμονα του Μουρίνιο η Μπαρτσελόνα, με την οποία, όσο είναι στο πάγκο της Ρεάλ, έχει συναντηθεί δέκα φορές μέσα σε δύο χρόνια και την έχει κερδίσει μόλις μία φορά (συνολικά 5-4-1) στον περσινό τελικό κυπέλλου Ισπανίας. Μοναδική απουσία αυτή του αμυντικού Καρβάλιο (7 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 13-2-1

Γκολ: 44-11

Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση: Οποιαδήποτε επιλογή είναι ρίσκο σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά αν κάποιος θέλει τη νίκη σήμερα περισσότερο, αυτή είναι η Μπαρτσελόνα, που θέλει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου