Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

4άδα Παρασκευής


Χαιρετώ όλους τους φίλους αναγνώστες! Στην χθεσινή μας τριάδα ήμασταν κοντά στο ταμείο άλλα δυστυχώς η σπόρτινγκ σε ένα τελευταίο εικοσάλεπτο που έβγαζε φωτιές ανέτρεψε το σε βάρος της 0-1 σε 2-1 ενώ η τύχη μας γύρισε την πλάτη και στο προτεινόμενο ακριβές σκορ του 2-2! Κατά τ’ άλλα εύκολα πέρασαν ο άσσος της ατλέτικο και το όβερ της τσίλε. Στα σημερινά παιχνίδια έχουμε τα εξής:

203) βαλερένγκα-σόγκνταλ  over (1,75)

Τις συγκεκριμένες ομάδες τις έχω δει σε δυο από τα παιχνίδια τους και έχω καταλάβει ότι πρόκειται για επιθετικογενή σύνολα που μέσα έξω παίζουν ανοιχτά! Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι τόσο η γηπεδούχος όσο και η φιλοξενούμενη ομάδα χάνουν πολλές κλασσικές ευκαιρίες και αν σήμερα κάνουν γκολ το 1/3 από τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν θα μας προσφέρουν το όβερ του 1,75.

225) σάουθεντ-μπαρνέτ   over (1,80)

Όσο εύκολα σκοράρουν τόσο εύκολα δέχονται και τέρμα… πολύ καλό το ποσοστό του όβερ το οποίο θα προτιμήσω.

233) βιγιαρεάλ β΄-βαγιαδολίδ   2 (1,85)

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στην σεγούντα η βάγια τον τελευταίο καιρό με τις νίκες άλλα και τις καλές της εμφανίσεις! Αυτοκτονεί η θέλτα τον τελευταίο μήνα και αν η βαγιαδολίδ σταθεί στο ύψος της και κερδίζει αδιάφορες ομάδες όπως η βιγιαρεάλ β΄ τότε θα πάρει την πολυπόθητη άνοδο! Διπλό με 1,85.

701) παρί λεβαλουά-σολέ 4.50    2  (1,70)

Παιχνίδι μπάσκετ της γαλλικής λίγκας. Οι γηπεδούχοι κάνουν φοβερή χρονιά έχοντας τρομερή απόδοση στην έδρα τους όπου στα 13 παιχνίδια εντός έχουν 12 νίκες και 1 μόνο ήττα. Έχουν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα πλέι οφ κάτι που είχαν ως αρχικό τους στόχο. Από την άλλη η σολέ που είναι από τις βαριές φανέλες τις διοργάνωσης, φέτος απογοητεύει και θα είναι μεγάλη αποτυχία αν μείνει εκτός ευρώπης. Εντός έδρας η σολέ είναι ανύπαρκτη ενώ τις καλές εμφανίσεις τις έχει κάνει εκτός. Θα πάμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πιστεύοντας στην φανέλα της σολέ. Ζευγάρι που αν το συγκρίναμε με την Ελλάδα μοιάζει με το κολοσσός-άρης…...

Στις δευτερεύουσες επιλογές βλέπω μάιντζ-βόλφσμπουργκ 4-6 γκόλ, ανζέ-λε μαν Χ(2) και γκινκάμπ-τουρ G/G! Αυτά βλέπω και θα σκεφτώ πως θα τα συνδυάσω!
Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε…………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου