Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

3άδα με προοπτική


Φίλοι και φίλες γεια σας και χρόνια πολλά! Μετά τον πασχαλιάτικο μποναμά, τα αρνιά, τα κατσίκια και τις μαγειρίτσες είναι καιρός να σηκώσουμε κεφάλι γιατί έρχεται καλοκαίρι…. Επειδή όμως δεν μας έχει μείνει και φράγκο στην τσέπη πάμε να δώσουμε μια τριαδούλα για σήμερα:

156) ατλέτικο μαδρίτης-βαλένθια  1 (1,95)

Δύο πολύ καλές ομάδες τις ιβηρικής χερσονήσου αναμετρόνται σήμερα για μια θέση στο τελικό του Βουκουρεστίου. Στην γηπεδούχο πνέει άνεμος αισιοδοξίας, φρεσκάδας και ενός δυνατού συνόλου κάτι που επιτεύχθηκε με τον ερχομό του σιμεόνε, ο οποίος δείχνει ότι επιτέλους έχει καταφέρει να «δέσει» το πολύ καλό υλικό που είχε η ομάδα επιβάλλοντας πειθαρχία στα αποδυτήρια έχοντας μάλιστα καταφέρει να εμπνεύσει τους παίχτες του. Από την άλλη υπάρχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολλές παραστάσεις στην διοργάνωση το έργο της οποίας σήμερα είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλη φορά! Λίγο η έδρα, λίγο η δίψα και το πάθος των γηπεδούχων με οδηγεί στον άσσο που αλήθεια είναι ότι τον περίμενα γύρω στο 2,10!

157) σπόρτινγκ-μπιλμπάο  Χ (3,15)

Δυνατή έδρα οι γηπεδούχοι, καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Ισορροπημένο ματς με πιθανό αποτέλεσμα την ισοπαλία ενώ για κάποιους πιο τολμηρούς προτείνω ένα fun bet με ακριβές σκορ το 2-2!

160) ουνιβερσιτάτ ντε τσίλε-ατλέτικο νασιονάλ  over (1,60)

Παιχνίδι που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Για την τσίλε τα’ χω ξαναπεί, δυνατή ομάδα με τρομερές επιθετικές αρετές και ισχυρή έδρα που όμως δέχεται συχνά γκολ! Πάμε με το οβερ άλλα και το G/G είναι πολύ πιθανό στην ίδια απόδοση!
Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε…………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου