Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Επιλογές που...έχουν να δώσουν!!!

Χαιρετώ όλη την παρέα του LIFE BET! Κακό αποδείχτηκε τελικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον όσο αφορά την στήλη. Είχαμε πολλά ανάποδα αποτελέσματα, που μας στέρησαν την ευκαιρία για κάτι καλό. Βέβαια και η τύχη μας γύρισε τη πλάτη. Απλά όπως λέμε κάθε φορά, το σημαντικό είναι το ταμείο να είναι θετικό μακροχρόνια.

Ακόμα ένα αγαπημένο Σαββατοκύριακο είναι εδώ με γεμάτο κουπόνι. Πολλές επιλογές, επομένως και πολλές και οι παγίδες…μη τα ξαναλέμε. Επιλέγω λογικά σημεία λόγω φόρμας, κινήτρου και παράδοσης.
Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ανεβασμένη η Χόφενχάϊμ μετά την εκτός έδρας εμφατική νίκη μέσα στη Στουτγκάρδη (0-3). Για να μη πάει στα σκουπίδια λοιπόν περιμένω άλλη μία νίκη κόντρα σε ένα σύνολο που δε μοιάζει για ομάδα.
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ομάδες που σκοράρουν πολύ συχνά. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι. Δε μπλέκω με σημείο και επιλέγω το over 2,5 goals.
ΑΖΑΞΙΟ-ΜΠΡΕΣΤ: Πολύ καλή εντός έδρας η Αζαξιό, που δεν έχει δεχτεί τέρμα εντός έδρας. Ομάδα Μπρεστ εκτός έδρας απλά δεν υπάρχει με 3/3 ήττες και 9 γκολ παθητικό.
ΝΙΣ-ΜΠΑΣΤΙΑ: Δυνατή έδρα για την Νις. Η Μπαστιά αρπάζει τα γκολ για πλάκα και μετράει μέχρι στιγμής 6/6 over. Με το over θα πάω και τώρα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ  1 (1,84)
ΦΟΥΛΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ  over 2,5 goals (1,80)
ΑΖΑΞΙΟ-ΜΠΡΕΣΤ  1 (1,84)
ΝΙΣ-ΜΠΑΣΤΙΑ  over 2,5 goals (2,16)

Καλές επιλογές σε όλες και να έχετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο!!!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 215,88 μονάδες με ποντάρισμα 435 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,63% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4350 και το καθαρό κέρδος €2158,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €43500 και το καθαρό κέρδος €21588 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου