Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Η χαρά των γκολ!!!

Χαιρετώ όλη τη παρέα του LIFE BET και της στήλης ειδικότερα.Η χθεσινή κουβαδομέρα δεν μας άγγιξε λόγω των επιλογών μας. Δεν μας έκανε τα κέφια και η Χόφενχάϊμ για να έχουμε το απόλυτο. Παρόλα αυτά πήραμε καλό μεροκάματο και συνεχίζουμε.

Χαμός από επιλογές και σήμερα αλλά προτιμάμε να επιλέξουμε σημεία που έχουν λογική βάσει συμπεριφοράς ομάδων.
Πάμε να δούμε τι κρατάμε στα σημερινά:

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΡΕΜΣ: Από τη μία έχουμε τους γηπεδούχους που έχουν σκοράρει στα 5 από τα 6 φετινά τους παιχνίδια με Ομπαμεγιανγκ και Μπραντάο να βγάζουν φωτιές μπροστά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια. Τι άλλο θέλετε να πω εγώ; Πιθανό goal-goal, το οποίο βρίσκω υψηλότερα από το over!!!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Καινούργιο ξεκίνημα με νίκη λένε στον Παναθηναϊκό. Ομάδα Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής δεν υφίσταται για μένα. Ο Φερέϊρα κάνει συνεχώς αλλαγές μπας και βρει χημεία. Στα θετικά για μένα είναι η πολύ πιθανή επιστροφή του Πετρόπουλου στην ενδεκάδα γιατί με τον κάτι σαν ποδοσφαιριστή Τοτσέ δε φαίνεται φως. Ο Αστέρας παρουσιάζει καλό πρόσωπο, ήταν άτυχος κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά θεωρώ ότι όταν έχεις τον ΠΑΟΚ με 0-1 μέσα στη Τούμπα στο ημίχρονο, έχεις 3 δοκάρια και καταφέρνεις να χάσεις είσαι ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων. Μεσοεπιθετικά πάντως είναι πολύ καλός και μπορεί να σκοράρει και απόψε κόντρα σε μία πράσινη άμυνα χωρίς Μπουμσόνγκ και Βελάσκες. Αντιθέτως θα αγωνιστεί ο άπειρος πιτσιρίκος αμυντικός Τριανταφυλλόπουλος. Παρά την καλή παράδοση του Παναθηναϊκού δε θα πάω με τον άσσο αλλά θα ποντάρω στο πρώτο φετινό over του Παναθηναϊκού.
ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Άριστα τα πηγαίνει εκτός η Ίντερ αλλά εντός δεν έχει σταυρώσει νίκη ακόμα. Μεσοβδόμαδα τα χρειάστηκε με την Κιέβο, που έκανε ότι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δε μπόρεσε να σκοράρει. Στο δεύτερο κάπως έστρωσαν οι «Νερατζούρι» και κατάφεραν να φύγουν με το διπλό. Η Φιορεντίνα δυσκόλεψε πάρα πολύ την Γιουβέντους στο 0-0 στο οποίο από ατυχία δε σκόραρε. Επιθετικά νιώθουν και οι δύο ομάδες το γκολ και περιμένω κι από εδώ πολλά τέρματα.
ΛΥΩΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ: Πολύ δυνατή εντός έδρας η Λυών, που δείχνει ότι θα βρίσκονται στην πρώτη 3άδα του πρωταθλήματος. Εντός έδρας σκοράρουν με μεγάλη ευκολία, δέχονται όμως και τέρματα. Χαρακτηριστικό ότι στα 6 φετινά τους παιχνίδια έχουν εμφανίσει 5 goal-goal. Από την άλλη η Μπορντό είναι σφιχτή ομάδα με αρκετό ταλέντο και πολύ ζημιάρα εκτός έδρας. Επιπρόσθετα, έχει σκοράρει στα 4 από τα 6 φετινά της παιχνίδια και δείχνει ότι μπορεί να το κάνει και σήμερα. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη. Περιμένω γκολ και από τους δύο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ-ΡΕΜΣ  goal-goal (2,10)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  over 2,5 goals (2,56)
ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ  over 2,5 goals (2,12)
ΛΥΩΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ  goal-goal (1,97)

Υ.Γ.1: Είχα και στα υπόψιν το over στο Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά το άφησα στην άκρη λόγω απουσίας του παίκτη-γκολ Φαλκάο.
Υ.Γ.2: Κλάους Αθανασιάδη είσαι πολύ φάουλ με τη χθεσινή συμπεριφορά σου. Είσαι νέο παλικάρι και τέτοιες συμπεριφορές είναι τουλάχιστον άσεμνες. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο χορτάρι.

Καλές επιλογές σε όλους και να περνάτε καλά!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 218,68 μονάδες με ποντάρισμα 439 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,81% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4390 και το καθαρό κέρδος €2186,8 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €43900 και το καθαρό κέρδος €21868 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου