Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ» ΤΟΥ ΚΡΕΣΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ by Viologos



Χαίρετε. Μετά από μια συζήτηση που είχα με κάποιους φίλους μου χτες για τους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, η κουβέντα πήγε στον Ντάριο Κρέσιτς. Η αλήθεια είναι ότι τον θεωρώ κακό τερματοφύλακα και πιστεύω ότι είναι θαύμα το γεγονός ότι η ομάδα πήρε χρήματα για αυτόν τον παίχτη όταν αποχώρησε. Τον θεωρώ χειρότερο ακόμη και από τον Χαλκιά στα τελευταία του και φυσικά από τον Γλύκο και ιδού οι αποδείξεις.

1.  Ο ΠΑΟΚ παίζει την πρόκριση του στο Champions League με τον Άγιαξ και ο Κρέσιτς ευθύνεται για το 2ο γκολ στο οποίο δε βγαίνει όπως και για το φάουλ από τα 30 μέτρα στο 3ο γκολ.


2. Ο ΠΑΟΚ παίζει την πρόκριση του στους 16 του Europa League με αντίπαλο την Ουντινέζε. Ο Κρέσιτς μένει καρφωμένος στο 1ο γκολ, παραλίγο να κάνει πάσα για το 2ο, το οποίο το τρώει πάλι με μακρινό φάουλ.


3.  Ο Άρης είχε να κάνει διπλό στην Τούμπα από τον καιρό του Νώε και ο Κρέσιτς του το χαρίζει με την ασταθή του απόκρουση στο φάουλ του Κόκε.


4. Μία από τα ίδια μερικές αγωνιστικές μετά. Ασταθής επέμβαση του Κρέσιτς η μπάλα στον Σφακιανάκη και το 0-1 του Ατρόμητου στην Τούμπα.


5. Αρχές του περσινού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ προηγείται με 0-1 στο Παγκρήτιο επί του Εργοτέλη και ο Κρέσιτς αρχίζει τα μαγικά. Στήνει τελείως λάθος το τείχος στο φάουλ του Λεάλ και 1-1. Στο 2-1 είναι φανερό ότι θα μπορούσε να κάνει έξοδο, την οποία πάει να ξεκινήσει αλλά το μετανιώνει στην πορεία.


6. Περίοδος 2010 – 2011. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ και προηγείται με 1-0. Η ΑΕΚ δεν έχει περάσει το κέντρο. Όταν το κάνει κερδίζει πέναλτι με τον Τζιμπούρ από τον Κρέσιτς σε μια φάση που ο Αλγερινός έβγαινε άουτ.


7. Ο ΠΑΟΚ παίζει την πρόκρισή του επί της ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία και είναι στο 0-1. Ο Κρέσιτς κάνει ανάλογο πέναλτι με το προηγούμενο στον Τόσιτς.


Αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!

1 σχόλιο: