Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

EUROPA GOAL-GOAL!!!

Τη καλησπέρα μου σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Θετική και η χθεσινή μέρα με τον μέγιστο Raul να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Σάλκε και να μας στέλνει νωρίς ταμείο (3,30 έδινε παρακαλώ). Βγήκε και το αναμενόμενο over με τη βοήθεια και της Ίντερ...μια χαρά!!! Στο Τότεναμ-Ρεάλ, οι άγγλοι αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα. Έκαναν καλή προσπάθεια αλλά δε μπόρεσαν να βάλουν ένα γκολάκι και να έχουμε το απόλυτο...δε πειράζει...μην είμαστε και πλεονέκτες...
Παιχνίδια Europa League σήμερα και χωρίς πολλά πολλά θα πάμε σε 3 goal-goal στα παιχνίδια που δείχνουν να έχει κριθεί η πρόκριση. Θα ποντάρουμε στην ανάγκη των γηπεδούχων για γρήγορο γκολ και στη χαλαρότητα των φιλοξενουμένων.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ goal-goal (1,61)
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΟΡΤΟ goal-goal (1,71)
ΤΒΕΝΤΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ goal-goal (1,69)

Υ.Γ.: Βλέπω πολύ ποντάρισμα στην Βέλεζ...μακάρι να βγει να πληρωθεί ο κόσμος αλλά εμένα κάτι μου βρωμάει...

Γεια και χαρά σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 28,73 μονάδες με ποντάρισμα 57 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 50,40% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €570 και το καθαρό κέρδος €287,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €5700 και το καθαρό κέρδος €2873 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου