Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΠΟΥΓΑΔΑ (ΣΧΕΔΟΝ!)


Όταν ποντάρεις 8 παιχνίδια μέσα στο ΣΚ, πιάνεις τα 6 και δεν πληρώνεσαι, το συναίσθημα δεν είναι και το καλύτερο. Ειδικά ο τρόπος με τον οποίο έχασε η Ουντινέζε ήταν ο πλέον ακατάλληλος για καρδιακούς. Στην Ελλάδα τα περισσότερα ματς ήρθαν φυσιολογικά και δικαιωθήκαμε στα παιχνίδια του Βικελίδης, του Καυταντζογλείου και του Περιστερίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-0. Έπρεπε να μείνει με 10 η Τρίπολη για να κερδίσει ο ΠΑΟ. Τραγικό παιχνίδι, η κερκίδα ασχολιόταν με το final four του μπάσκετ και μερικές φορές αποδοκίμαζε τους παίκτες του τριφυλλιού. Ο Δερμιτζάκης παρέδωσε πνεύμα. Αντίο ζωή.

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ 1-1. Μας κουβάδιασε αυτό το ματς που η αλήθεια είναι ότι το φοβόμουν. Αδιάφορες και οι δύο την τελευταία αγωνιστική με τους ακρίτες να υποδέχονται τον Άρη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-0. Δεν το έπαιξα αλλά έστειλε αρκετό κόσμο στον κουβά. Δεν έχω άποψη για το ματς καθώς δεν είχε καν ραδιοφωνική κάλυψη ελέω απεργίας.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-1. Νίκη με ανατροπή για τον Άρη που το κάνει για 4η συνεχόμενη αγωνιστική. Τα δεδομένα είναι τα εξής 44 ο Βόλος, 42 ο Άρης που πλεονεκτεί σε ισοβαθμία και με τον Βόλο και με τον ΠΑΟΚ που έχει 45. Τελευταία αγωνιστική παίζουν Ξάνθη - Άρης και Βόλος - ΠΑΟ. Επομένως στους Βολιώτες δεν φτάνει καν ο βαθμός για να μπουν στα playoffs, αφού σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ και νίκης του Άρη έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 45 και ο Βόλος μένει απ' έξω..

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟΚ 0-0. Αυτοκτόνησε ο Δικέφαλος που μπορούσε να πάρει μια άνετη νίκη. Ο ΠΑΟΚ πλέον υποδέχεται την αδιάφορη Κέρκυρα στην άδεια Τούμπα και θέλει ένα βαθμό για να μπει στα playoffs. Ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Βόλο αλλά όχι στην περίπτωση ισοβαθμίας με τον Άρη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1. Καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου ο Ποτουρίδης του Ολυμπιακού με 2 ασίστ. Καλοπληρωμένος άσσος. Σώθηκε ο Δώνης που πάει για το κύπελλο τώρα..Λες;

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0. Εντάξει κέρδισε η Μπαρτσελόνα..Θρίαμβος!!

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ 2-3. Δυνατή η Β εθνική του χρόνου με ωραία γήπεδα και καλές ομάδες. Λάρισα, Τρίπολη, Σέρρες, ανεβαίνει η Παναχαική, ωραία πράγματα. Όσο για το ματς, μία συνεχής αποδοκιμασία προς τους παίκτες και τον Πηλαδάκη.

Καλή Βδομάδα σε όλους!

4 σχόλια: