Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΥΡΩ ΕΞΩ!!!


Σαββάτο του Λαζάρου ξημερώνει και η ανάσταση θα έρθει σίγουρα.Στα τελευταία μου δελτία χάνω πάντα για ένα γκολ που δεν μπήκε ή που μπήκε όταν δεν έπρεπε, αλλά ως εδώ. Ξεκινά η αντεπίθεση!

Έχουμε λοιπόν, σπουδαία ματς στην Ευρώπη σήμερα με το el classico να καθηλώνει αλλά να μην είναι τόσο σημαντικό από βαθμολογική άποψη. Στο Μάντσεστερ έχουμε ντέρμπι κυπέλλου με τις Σίτυ και Γιουνάιτεντ να μετρούν από μία σοβαρή απώλεια. Τέβεζ και Ρούνει αντίστοιχα. Δεν θα ασχοληθώ με αυτά τα ματς, Καλή επιτυχία United!
Ας πάμε ένα τουρ στην Ευρώπη:

334. ΜΑΛΑΓΑ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ. Άσσος (1.85). Στην Μάλαγα ήρθαν οι Άραβες (όχι αυτοί που θα έπαιρναν τον ΠΑΟΚ) αλλά αν δεν κερδίσουν την αδιάφορη Μαγιόρκα, αντίο ζωή.

347. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΑΛΚΕ. Over (1.70). Στο 1-Χ το βλέπω το ματς αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω για ένα σημείο. Ψιλοαδιάφορες και οι δύο βέβαια. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να είναι πιο ήρεμοι για την παραμονή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πιεί το ευρωπαικό νέκταρ της επιτυχίας και θα είναι πιθανόν χαλαροί. Να σημειωθεί ότι η Βέρντερ έχει από τις χειρότερες άμυνες στην Γερμανία ενώ η Σάλκε σκοράρει περίπου ένα γκολ σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της.

363. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Διπλό (1.80). Μεγάλη απόδοση για τις νυχτερίδες. Παίζει η τρίτη της Ισπανίας, με 60 βαθμούς, με την τελευταία με 27 βαθμούς. Διπλό και το σεντόνι τεντώνει στο Μεστάγια.

366. ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ. Διπλό (1.70). Παραπαίει η Πάρμα που πάει για φούντο. Η Ίντερ μετά την αποκαθήλωσή της στο Τσου Λου έχει έναν και μόνο στόχο, το πρωτάθλημα. Υπολείπεται πέντε βαθμούς από την Μίλαν τους οποίους και θα προσπαθήσει να καλύψει, αρχής γενομένης από σήμερα.

Στην σούμα 9.6 απόδοση.. Καλή επιτυχία να έχουμε. Θα επανέλθω αύριο μετά βαίων και κλάδων!

2 σχόλια: