Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πάμε χαλαρά!

Καλησπέρα στους φίλους του blog!

Τείνει να γίνει παράδοση να πιάνουμε 4 από τα 5 σημεία μας, χάνοντας αυτό με τη μικρότερη απόδοση ή τη μεγαλύτερη ευκολία. Έτσι, ενώ ο ΟΣΦΠ θα μπορούσε να έχει στο πρώτο ημίχρονο 4-0 τον Άρη, αποφάσισε να μην μπει στο δεύτερο ώστε να κάνει συντήρηση δυνάμεων για τα... μπουζούκια το βράδυ!

Συνεχίζουμε ίσως με το πιο δύσκολο στοιχηματικό Σ/κ (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον). Πάμε λοιπόν με ρίσκο να επιλέξουμε τα σημεία μας και ότι βγει:

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα: Σε κακή κατάσταση η Μπάρτσα, χωρίς να ασπάζομαι όμως τις απόψεις των γνωστών Ελλήνων μηδενιστών, οι οποίοι αποφάνθηκαν ότι έχουμε τέλος εποχής!!! Η έλλειψη προπονητή κάνει την Μπάρτσα ανύμπορη να διορθώσει τα όποια τακτικά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι εγκλωβισμένοι και ειδικά ο Ινιέστα στα πόδια του οποίου μπλέκεται συνεχώς ο... Φάμπρεγκας και δεν του αφήνει χώρο (ή δεν του ανοίγει χώρο) να δράσει. Η Ρεάλ οφείλει να έχει το μυαλό της στο παιχνίδι της Τρίτης και όχι να τα δώσει όλα σήμερα για το γόητρο και να αποκλειστεί από την Μάντσεστερ. Πάω στο Χ2 (1,40) ή με πιο πολύ ρίσκο στο Χ.

Ρεμς - Παρί: Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος κοντράρεται με την χειρότερη επίθεση αυτού. Με το μυαλό και στον επαναληπτικό με τη Βαλένθια την Τετάρτη, δεν νομίζω το παιχνίδι να ανοίξει. Διπλό, under, no goal διαλέξτε και πάρτε..

Ντόρτμουντ - Αννόβερο: Τα στατιστικά λένε πως το Αννόβερο πελαγοδρομεί κάθε φορά που πάει στο Ντόρτμουντ , δεχόμενο πολλά γκολ βάζοντας όμως και ένα. Η Ντόρτμουντ όμως λόγω του παιχνιδιού της Τρίτης με τη Σαχτάρ, θα ξεκουράσει πολλούς βασικούς (απών Λεβαντόφσκι) αφού δεν κυνηγάει κάτι στο πρωτάθλημα. Goal - goal και για τους πιο ρισκαδόρους Χ2 (3,00). Θυμηθείτε πριν το Σαχτάρ - Ντόρτμουντ , υπήρξε το Ντόρτμουντ - Αμβούργο 1-4!!!

Πανθρακικός - Ατρόμητος: Ο Αναστό θα κατέβει πάλι με 3 κεντρικούς αμυντικούς, ψηλά παιδιά που σκοράρουν και οι 3 στα στημμένα. Παιχνίδι υπομονής και για τους 2 με τον Πάνθραξ να κινδυνεύει. Under, 0-1 goal και βόμβα διπλού με καμιά στημένη φάση βλέπω! Πιο ασφαλής επιλογή όμως το under.

Γιάννενα - Αστέρας Τρίπολης: Παιχνίδι κυπέλλου και για τους 2 μεσοβδόμαδα, βούρκος στα Γιάννενα και ο Αστέρας δεν μπορεί να κερδίζει συνεχώς (και ειδικά στα τελευταία λεπτά). Under και πολύ Χ για τους ρισκαδόρους.

Όπως προείπα, η αγωνιστική είναι πολύ δύσκολη άρα θα πρότεινα να μην γίνουν μεγάλα ανοίγματα. Κατά τα άλλα, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



















1 σχόλιο: