Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Με κίνητρο και φόρμα!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Γεμάτο ΣΚ με ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πολλές και οι παγίδες βεβαίως και ελπίζουμε να τις αποφύγουμε και να οδηγηθούμε στο ταμείο.
Πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε αυτό το ΣΚ:







ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Οι γηπεδούχοι καίγονται και οι φιλοξενούμενοι είναι σχετικά άνετοι βαθμολογικά. Ο Πανθρακικός κέρδισε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο τη Βέροια παίζοντας για μεγάλο διάστημα με αναπληρωματικούς οπότε Παπαδόπουλος, Βαϊρουά και όλα τα άλλα παιδιά είναι ξεκούραστα. Ο Ατρόμητος θα βρει άλλα παιχνίδια να πάρει για να εξασφαλίσει τη θέση του στα play-off.
ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ε όχι και 1,75 στο διπλό της Λίβερπουλ ρε ΟΠΑΠ. Η Γουίγκαν έβγαλε άνετο διπλό μέσα στη Ρέντινγκ (0-3), η οποία παλεύει κι αυτή για τη σωτηρία, και αντιμετωπίζει μια Λίβερπουλ που στο πρωτάθλημα δε κηνυγάει απολύτως τίποτα. Πάμε με τη παρέα του Aruna Kone.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΠΟΡΤΟ: Απλά τα πράγματα. Νίκη της Πόρτο αλλιώς οι δράκοι χάνουν το πρωτάθλημα.
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ: 42 βαθμούς για τη Κατάνια και 44 για την Ίντερ. Τρελή φόρμα για την Κατάνια με μόλις 1 ήττα στα τελευταία 8 παιχνίδια (εκτός με τη Νάπολι). Το αντίθετο για την Ίντερ με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια και με το τελευταίο διπλό στις 3/11/12 στην έδρα της Γιουβέντους. Με νίκη η Κατάνια κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη θέσης που οδηγεί στο Europa League.
ΑΕΚ-ΠΑΟ: Κέρδισε την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός κι έγινε Μπάρτσα. Ε όχι! Βλέποντας τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού βλέπω ότι ενδέχεται να ξακινήσει κάποιος...Φορναρόλι που κάνει τον επιθετικό. Η ΑΕΚ, με δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται στο Καραϊσκάκης και η ήττα είναι σχεδόν σίγουρη, θα τα παίξει όλα για όλα γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει την παραμονή της. Ελέω Πετρόπουλου και με κάποιο σφυριγματάκι παραπάνω λόγω αδικίας στον Πλατανιά και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω η νίκη της ΑΕΚ θα έρθει.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1 (2,75)
ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1 (3,60)
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.-ΠΟΡΤΟ  2 (1,65)
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ  1 (2,20)
ΑΕΚ-ΠΑΟ  1 (2,55)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

3 σχόλια: