Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Επιβάλλεται προσοχή!!!

Άλλη μια Σαββατιάτικη καλημέρα εύχομαι στους φίλους του blog! Για δεύτερη σερί αγωνιστική μας ''άδειασε'' το σιγουράκι μας.. Άσσο ημίχρονο άσσο τελικό τον ΟΣΦΠ, βγάζουμε το ημίχρονο και μετά... διπλό... Πόσο να έδινε αυτό άραγε πριν τον αγώνα? 60 μονάδες?? κάπου έκει..

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες τρεις επιλογές μας πέρασαν εύκολα με Γιουβέντους, ΠΑΟΚ Χ2 και Βαλένθια- Μπαρτσα g-g να επιβεβαιώνονται εύκολα..

Στα φρέσκα τώρα, απαιτείται προσοχή επειδή μεσοβδόμαδα είχαμε φιλικά Χωρών και την Τρίτη ξεκινάνε οι νοκ αουτ φάσεις των Champion's League και Europa League και κάποιες ομάδες ονειρεύονται αυτές.. Πάμε να δούμε το παρολί μας και αυτήν την εβδομάδα:

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1 (1,45): Ήρθε η ώρα όπου ο ΠΑΟΚ θα ανεβάσει στροφές και θα επιστρέψει στις νίκες. Τόσο απλά.. Το σημείο αυτό  δεν χαλάει ποτέ!

Κέρκυρα - ΑΕΚ 1Χ (1,65): Νέος προπονητής στην Κέρκυρα, απουσίες των υπερπολύτιμων Γκερέιρο και Πετρόπουλου για την ΑΕΚ και πολύ κούραση καθώς στα 3 τελευταία παιχνίδια οι παίχτες δώσανε από πλευράς τρεξίματος (ενέργεια) το 110% και μεσοβδόμαδα ήταν σκασμένοι (ο Λίνεν τους έδωσε 2 μέρες ρεπό και έκανε χαλαρές προπονήσεις καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας). Τελευταία ευκαιρία της Κέρκυρας αλλά δεν θα ποντάρω να νικήσει κιόλας...

Αστέρας Τρίπολης - ΟΣΦΠ: 2 (1,83): Και εκεί που είμαι πεπεισμένος ότι ο ΟΣΦΠ θα γκαζώσει επιτέλους και θα φύγει με το διπλό, λόγω νέου προπονητή αλλά και της ήττας της περασμένης αγωνιστικής, διαβάζω ότι ο Μίτσελ θα κατέβει με τα...τσικό (Φέτφα, Φέισα, Παπάζογλου κτλ). Από την άλλη ο Αστέρας με τον ΠΑΟ στάθηκε πολύ τυχερός, έχει αρκετά κενά πίσω.. Ο ΟΣΦΠ φέτος δεν νίκησε ούτε ένα σοβαρό παιχνίδι (Χ στην Τούμπα, Χ μέσα στον ΠΑΟ, Χ μέσα στο Χαριλάου, ήττα από Ατρόμητο), συν του ότι αν ήμουν πιτσιρικάς και έμπαινα μέσα σήμερα θα δάγκωνα λαμαρίνες... Επιμένω στο διπλό και ας την ξαναπάθω..

Ατρόμητος- Βέροια Χ2 (2,35) ή 2 (με χάντικαπ 0:2) (1,60): Η Βέροια είναι καλή ομάδα, δουλεύει πολύ στον αγωνιστικό χώρο αλλά το μειονέκτημά της είναι ότι πρέπει να μοχθήσει πολύ για να βάλει γκολ.. Δεν έχει το γκολ από το πουθενά. Δημιουργεί αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Από την άλλη ο Ατρόμητος ενδέχεται να είναι και λίγο ''ψηλομένος'' μετά το διπλό στο Καραισκάσης. Θα ρισκάρω στην κόντρα με χάντικαπ 0:2 μπας και ο Ατρόμητος κερδίσει με μισό μηδέν..

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον g-g (1,60): Ομάδες που σκοράρουν πολύ εύκολα, ειδικά στα μεταξύ τους, με την Μάντεστερ να έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας 9 βαθμών από τη δεύτερη συμπολίτισα και να ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα της Ρεάλ. Ένα ο RVP ένα ο Ανιτσέμπε και καθαρίσαμε...


Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και καλή επιτυχία!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου