Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τριήμερες Νοτιοευρωπαϊκές επιλογές!!!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του LIFE BET!!!
Μετά τα ανάλατα μεσοβδόμαδα διεθνή φιλικά είμαστε μπροστά σε ένα γεμάτο στοιχηματικά ΣΚΔ (βάζω και τη Δευτέρα μέσα, έχω τους λόγους μου) με πολλές επιλογές. Ακολουθεί ευρωπαϊκή εβδομάδα μετά οπότε κρατήστε κάβα και για μετά.
Για το τριήμερο έχω κρατήσει οκτώ επιλογές και τις έχω χωρίσει σε δύο τετράδες, η μία με παιχνίδια Σαββάτου και η άλλη με τρία παιχνίδια Κυριακής και ένα Δευτέρας. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ over (2,00): Αναμένεται παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με τους φιλάθλους του ΟΦΗ να βλέπουν το παιχνίδι από τη θύρα 4. Βλέπω over που μπορεί να βγει και μόνο από τους γηπεδούχους.
ΣΕΝΤ-ΕΤΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ over (1,90): Ανεβασμένη η Μονπελιέ, πετάει φωτιές μπροστά. Η Σεντ Ετιέν σκοράρει με ευκολία εντός. Κι εδώ ποντάρω στα πολλά τέρματα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.-ΟΣΦΠ over (1,90): Δε πάω με το διπλό όπως όλη η Ελλάδα και προτιμώ τα πολλά τέρματα ανάμεσα στις δύο καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος.
ΝΑΝΣΙ-ΡΕΜΣ 1 (1,80): Η Νανσί δε θα πετάξει στα σκουπίδια το μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Μαρσέϊγ και θα μας χαρίσει απλόχερα τον άσσο κόντρα στην Ρεμς που αγνοεί την εκτός έδρας νίκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ:

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ over (1,80): Ανεβασμένη η ομάδα του Μπερλουσκόνι αλλά και με αρκετό σπρώξιμο από τους διαιτητές. Ομάδες που σκοράρουν συχνά κάτι που βλέπω να γίνεται και τώρα.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ g/g (1,90): Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκινά από το 1-1 και μετά μπορεί να πάει οπουδήποτε.
ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ 1 (1,45): Μικρός άσσος αλλά δύσκολα θα σπάσει.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΡΗΣ 1 (2,45): Ο χαμένος χάνεται. Πάω με τον άσσο για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τα πρόσωπα στους δύο πάγκους, όπου εκεί, πριν αρχίσει το παιχνίδι, κερδίζει ο Άγγελος (Μηχαλήτσος προπονητής δεν υπάρχει). Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός ότι ο Άρης αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εκτός έδρας. Αφού κατάφερε να του το γυρίσει ακόμα και η Κέρκυρα δε νομίζω να κερδίσει, ακόμα κι αν προηγηθεί στο σκορ.


Αυτά από μένα. Θα τα πούμε μεσοβδόμαδα αν έχουμε κάτι καλό από τας Ευρώπας!!!
Καλές επιλογές σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου