Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Επιστροφή!

Καλησπέρα στους φίλους και καλή χρονιά μέσω και των πρώτων επιλογών για το 2013!
Εσκεμμένα αφήσαμε 2 εβδομάδες μετά την νέα χρονιά καθώς πολλά πρωταθλήματα δεν είχαν αρχίσει (Γερμανία, Γαλλία που άρχισε με κύπελλο) και επιστρέφουμε ας ελπίσουμε κερδοφόρα!

Αρχίζουμε με το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ και παρόλο που δεν την προτείνω ποτέ για σημείο και παρόλο που γνωρίζω ότι θα φορτωθεί και δεν μ'αρέσει αυτό θα την εμπιστευτώ σε διαδικτυακές αποδόσεις γύρω στο 1,85 καθώς ο ΟΦΗ με το 2/2 ξέφυγε λίγο από την ζώνη (+7) και έρχεται με απουσίες. Αν δεν πάρει και αυτό το παιχνίδι η ΑΕΚ, δύσκολα θα ανασάνει στα παιχνίδια που έρχονται με ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ σύντομα....

Ο άσσος του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη είναι το δεύτερο σημείο μας. Όχι φυσικά λόγω του 6-0 με την Καλλιθέα (που πας ρε Καλλιθέα μέσα στην Τούμπα και μου έχει απόσταση άμυνα - επίθεσης 40 μέτρα με τα πλάγια μπακ μόνιμα κάτω από τη σέντρα?!) αλλά επειδή πρέπει να επιστρέψει στις νίκες καθώς ακολουθεί το ντέρμπυ στο Κλεανθης Βικέλίδης. Η Ξάνθη εκτός με Άρη και ΑΕΚ ήταν τραγική, ενώ δεν μπόρεσε να νικήσει και την Κέρκυρα εντός. Δύσκολα αλλά ο άσσος θα έρθει..

Στο παιχνίδι Μπολόνια - Ρόμα θα πάω με το goal - goal. Ξέρω πολύ χαμηλή απόδοση (1,40) αλλά πιστεύω σαν στήριγμα είναι πολύ καλό.. Τίποτα περισσότερο!

Θα επιλέξω τον άσσο στο παιχνίδι Παρί - Λιλ, σε αποδόσεις κοντά στο 1,60 καθώς η Λιλ φέτος διανύει μια κάκιστη χρονιά, με αποκλεισμό ως τέταρτη από το Champions League, 10η θέση στο πρωτάθλημα και κακές εμφανίσεις όπου δεν μπορεί να νικήσει ούτε εντός σχετικά αδύναμες ομάδες (οι φίλοι που την στηρίζουν ξέρουν καλύτερα). Φοβάμαι το goal - goal καθώς η Λιλ δεν το εγγυάται. Ξερός άσσος λοιπόν.

Τέλος, ανεβασμένη η Οσασούνα αλλά κάθε φορά που παίζει μέσα στην Μπαρτσελόνα το γήπεδο γέρνει κατηφορικά προς την εστία της. Άσσος και over 3,5 (ένα σημείο είναι αυτό) στο 1,70!

Συμπερασματικά:

ΑΕΚ (1) (1,80)
ΠΑΟΚ (1) (1,55)
Μπολόνια - Ρόμα (g-g) (1,40)
Παρί (1) (1,55)
Μπαρτσελόνα (1 και over 3,5) (1,70)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

2 σχόλια: