Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΦΑΜΠΡΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ ΓΙΑ... 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝΕ!

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα είναι ο 58χρονος Φαμπριάνο Γκονζάλες Πανέλας, πιο γνωστός ως Φάμπρι. Ο Ισπανός τεχνικός στο παρελθόν πέρασε από τον πάγκους της Αλμερία (2004-05), Αλαβές (2006-07), Γρανάδα (2010-12), την οποία και ανέβασε από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη, την Ουέσκα, όπου όμως έμεινε δύο μήνες το περασμένο καλοκαίρι και τελευταία ομάδα την Ρασίνγκ Σανταντέρ όπου απολύθηκε προ μηνός, πληρώνοντας την κακή της πορεία.

Ο Φάμπρι βρίσκεται στην Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας όπου έφτασε σε απόλυτη μυστικότητα, όπως αναφέρει το "pamesports.gr" και υπέγραψε το εξάμηνης διάρκειας συμβόλαιό του. 

Την ώρα που ο Χρήστος Παναγόπουλος συναντούσε τον Χουάν Ραμόν Ρότσα «γράφοντας» τους τίτλους τέλους της συνεργασίας τους, ο Γιάννης Αλαφούζος δέχονταν στο γραφείο του τον Φάμπρι. Οι "πράσινοι" πλέον φαίνεται ότι δεν εμπιστεύονται εύκολα μακροχρόνιες λύσεις. Για το λόγο αυτό άλλωστε και το εξάμηνης διάρκειας συμβόλαιο με τον Φάμπρι.

Από εκεί και πέρα ο Φάμπρι σήμερα το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, εκεί όπου θα μεταβεί με τον τεχνικό σύμβουλο της ΠΑΕ, Κώστα Ελευθεράκη για να τον συστήσει στους ποδοσφαιριστές. Ο Φάμπρι θα καθίσει στον πάγκο του "τριφυλλιού" για πρώτη φορά στην αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ.

Και... βλέπουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου