Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τετράδα για όλα τα γούστα




Χαιρετώ όλους τους φίλους της σελίδας. Το κουπόνι του σαββατοκύριακου με μία πρώτη ματιά μου προκάλεσε έντονο πονοκέφαλο αδυνατώντας να διακρίνω κάποια εμφανή σημεία, όμως μελετώντας λίγο καλύτερα βρήκα μια τετράδα αγώνων με ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ στην οποία θα ποντάρω ΄να καλό χαρτζιλίκι για αυτό το 2ήμερο:
156) Ρέντινγκ – Έβερτον   2 (1,70)
Στο παιχνίδι αυτό έχουμε δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η μεν γηπεδούχος στοχεύει στην σωτηρία της και η δε φιλοξενούμενη στην έξοδο της στην Ευρώπη. Η Ρέντινγκ με βάση το υλικό που έχει είναι περισσότερο ομάδα της τσάμπιονσιπ παρά πρέμιερσιπ και πιστεύω ότι με βάση υλικό και μέχρι τώρα εμφανίσεις δεν θα γλιτώσει τον υποβιβασμό, εκτός βέβαια και αν ο πρόεδρος κάποια στιγμή αποφασίσει να την ενισχύσει μεταγραφικά. Από την άλλη μεριά η Έβερτον φέτος είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις ομάδες υψηλού επιπέδου της κατηγορίας. Μέσα στην Φούλαμ μέτρησα πάνω από 7 κλασσικές ευκαιρίες με το τελικό 2-2 να είναι εντελώς άδικο για αυτήν. Έστω και στο ήμισυ να πιάσει απόδοση θα φύγει με εύκολο 2πλό από το Ρέντινγκ.
180) Σκάνθορπ – Νοτς Κάουντι  2 (2,20)
Σκόνταψε στο πρόσφατο εντός έδρας της παιχνίδι η Νοτς, η οποία μαζί με την Τρανμίρ, Μίλτον Κ. Ντονς, Σεφιλντ Γιουν., Ντονκάστερ, Στίβενειτζ και Σουίντον, θα παλέψουν για τις δύο θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Πολύ καλή ομάδα η Νοτς και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια της όπου και βρίσκει χώρους να δείξει τα πολύ καλά στοιχεία που έχουν οι παίχτες της. Αν θέλει να ανέβει, από κάτι τέτοιες έδρες όπως αυτή της μέτριας Σκάνθορπ πρέπει να περνάει αέρα.
252)  Μπέβερεν  – Κλάμπ μπρίζ  2 (1,60)
Τα χαστούκια είναι απανωτά για την Μπρίζ όπου μετά από τρείς συνεχόμενες ήττες ήρθε να προστεθεί και η ντροπιαστική 6άρα μέσα στην Άντερλεχτ. Οι οπαδοί έκραξαν έντονα τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας και σε περίπτωση νέας γκέλας ο τελευταίος θα διωχθεί άρων άρων. Απέναντι της βρίσκει μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και ιδανική για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αν δεν θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από τις θέσεις της Ευρώπης. Έχει το ταλέντο και την ικανότητα να πάρει μια νίκη που θα ξαναφέρει την ψυχολογία ομάδας και οπαδών σε φυσιολογικά επίπεδα.
274) Έλτσε – Αλκορκόν  1 (1,80)
Η πρωτοπόρος ομάδα της Έλτσε προέρχεται από 2 ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα(ήττα-ισοπαλία) χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Μάλλον επαναπαύτηκε αρκετά στην κορυφή κα είπε να δώσει καινούργιο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Τώρα πλέον που οι διώκτες της την πλησίασαν θα είναι σε εγρήγορση και στην πανίσχυρη έδρα της, όπου ασκεί ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο, θα κερδίσει την αξιόμαχη κατά τα άλλα Αλκορκόν.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ: 10,77 μονάδες
 
Σαν δεύτερες επιλογές θα επέλεγα over στα παιχνίδια με κωδικό 146,157,290 και 320. Από τα Ελληνικά βλέπω πολύ Χ στο αρης-πας και πανιώνιος-πλατανιάς, Χ2 στο οφη-λεβαδειακός.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

1 σχόλιο:

  1. να ενημερώσω ότι η Μπρίζ ήδη άλρλαξε προπονητη και στον πάγκο της θα είναι ο παλιός προπονητήε της Βιγιαρεάλ ΓΚΑΡΙΔΟ. Πάμε μωρή παμπρίζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή