Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Με φόρμα και goal-goal!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Θετική η χθεσινή μέρα με 3/5 επιλογές να επαληθεύονται. Η Εσπανιόλ δε τα κατάφερε χάνοντας εύκολα ενώ στο Σεντ Ετιέν-Τρουά δεν ήρθε το τρίτο γκολ για να μας πληρώσει το over. Το ταμείο μας σε κάθε περίπτωση αυξήθηκε και πάμε σε μια Κυριακή με ποντάρισμα σε φορμαρισμένες ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο στη χώρα τους και σε ένα λογικό goal-goal:

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Με τη φετινή αστεία άμυνα της Μπάρτσα και με έναν αντίπαλο που νιώθει από γκολ θεωρώ ότι το goal-goal σε υψηλές αποδόσεις ποντάρεται με κλειστά μάτια.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ: Θα ποντάρω στη φορμαρισμένη Ίντερ που πήγε έβγαλε διπλό μέσα στη Γιουβέντους και δείχνει ότι θα τη χτυπήσει στα ίσια για τον τίτλο. Πάω με την τριάδα-φωτιά Μιλίτο, Παλάσιο, Κασάνο.
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ποντάρω κι εδώ στο διπλό για τους παριζιάνους. Ανώτερο σύνολο η Παρί και περιμένω να μου το επιβεβαιώσει στο χορτάρι κόντρα σε μια Μονπελιέ που δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Πάμε με τη παρέα του Ζλάταν (έστω κι αν δεν αγωνιστεί σήμερα).

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (2,04)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ  2 (2,42)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΠΑΡΙ Σ.Ζ.  2 (2,44)

Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 232,09 μονάδες με ποντάρισμα 470 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,38% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4700 και το καθαρό κέρδος €2320,9 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €47000 και το καθαρό κέρδος €23209 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου