Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Με Αννόβερο και γκολ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Άλλο ένα γεμάτο ΣΚ στοιχηματικά. Πολλά παιχνίδια, πολλές επιλογές αλλά και πολλές...παγίδες. Οπότε προσοχή!
Πάμε να δούμε τί κρατάμε για σήμερα:





ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Εμπιστοσύνη εντός έδρας εμπνέει το Αννόβερο που δείχνει να ανακάμπτει. Πάω με τους γηπεδούχους σε πολύ καλή απόδοση.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Χαμηλός ο άσσος για μία απρόβλεπτη Λίβερπουλ. Θεωρώ ότι για να πάρει τη νίκη θα χρειαστεί να πετύχει από 2 γκολ και πάνω. Από την άλλη έχουμε τον Αρούνα Κονέ να καραδοκεί. Πηγαίνω με το goal-goal.
ΠΑΡΙ Σ.Ζ.-ΡΕΝ: Πάλι εκτός ο Ζλάταν που έριξε 4 γκολ στην Αγγλία μεσοβδόμαδα αλλά θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι με αρκετά γκολ.
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Κάτι άλλο πέρα από το over δεν υπάρχει για αυτό το παιχνίδι. Απλά τα πράγματα.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Το έχουν το γκολ οι φιλοξενούμενοι. Περιμένω ένα γκολ από αυτούς για να πληρωθώ. Στο goal-goal μας πλήρωσε και τη προηγούμενη βδομάδα η Μπάρτσα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  1 (2,10)
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ  goal-goal (1,91)
ΠΑΡΙ Σ.Ζ.-ΡΕΝ  over 2,5 goals (2,00)
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ  over 2,5 goals (2,14)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ  goal-goal (2,26)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 233,13 μονάδες με ποντάρισμα 473 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,29% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4730 και το καθαρό κέρδος €2331,3 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €47300 και το καθαρό κέρδος €23313 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου