Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΛΑΤΣΙΟ - ΙΝΤΕΡ PRO GAME


Προϊστορία: 12-18-13

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΙΝΤΕΡ-ΛΑΤΣΙΟ 2-1

ΛΑΤΣΙΟ: Επιτέλους νίκη για τη Λάτσιο, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αταλάντα εκτός έδρας. Σκόρερ οι Κόζακ (35’) και Κανά (91’), με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με 10 από το 82’. Ανέβηκε ξανά στην 4η θέση με 59 βαθμούς, δύο πίσω από την Ουντινέζε και ένα πάνω από Νάπολι και Ίντερ. Με νίκη «καπαρώνει» την 4η θέση, και θα περιμένει το παιχνίδι της Ουντινέζε που θα κρίνει και την ομάδα που θα βγει 3η και θα παίξει Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου. Ο Κλόζε πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Αταλάντα και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει και βασικός. Τιμωρημένοι ο βασικός τερματοφύλακας Μαρκέτι (31 συμμ.) και ο αμυντικός Αντρέ Ντίας (23 συμμ.). Εκτός οι αμυντικοί Ραντού (21 συμμ./1 ασίστ) και Στανκεβίτσιους (11 συμμ.), οι μέσοι Μπρόκι (15 συμμ./1 ασίστ) και Ερνάνες (31 συμμ./8 γκ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ρόκι (20 συμμ./5 γκ./2 ασίστ). Αμφίβολοι ο μέσος Ματουζάλεμ (22 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αλφάρο (8 συμμ.). Λογικά επιστρέφει ο αμυντικός Γκαρίδο (10 συμμ.).

Εντός: 9-6-3

Γκολ: 25-15

Τελευταία 5: 1-2-2

ΙΝΤΕΡ: Η Ίντερ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι του Μιλάνου, επικρατώντας της Μίλαν με 4-2, όντας τυπικά γηπεδούχος. Πρωταγωνιστής ο Μιλίτο που σημείωσε χατ-τρικ (14’, 53’, 80’), ενώ το τέταρτο γκολ σημείωσε ο Μαϊκόν στο 87’. Όχι μόνο νίκησε τη μισητή αντίπαλο αλλά εξαιτίας της αποχαιρέτησε όποιες ελπίδες είχε για κατάκτηση του Σκουντέτο. Διπλή δηλαδή η χαρά για την Ίντερ. Παρέμεινε στην 6η θέση και σίγουρα βγαίνει Ευρώπη, λόγω του τελικό κυπέλλου Νάπολι (Γιουρόπα/Τσάμπιονς)-Γιουβέντους (Τσάμπιονς). Στόχος όμως εδώ που έφτασε αποτελεί η 3η θέση, που είναι εφικτή αλλά θα πρέπει από τη μία να κερδίσει η ίδια και να όψει βαθμούς από τη Λάτσιο, και από την άλλη να χάσουν Ουντινέζε και Νάπολι. Και το Γιουρόπα δε θα πρέπει να τη χαλάει, ειδικά μετά τις περιπέτειες που είχε με τον Ρανιέρι. Δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Νάπολι, Λαβέτσι, ενώ προς την Ατλέτικο Μινέιρο της Βραζιλίας οδεύει ο Ντιέγκο Φορλάν, που δεν έβγαλε τα λεφτά του στην Ίντερ. Όπως έχει ξεκαθαριστεί, ο Στραμακιόνι, μετά την πολύ καλή πορεία στους τελευταίους αγώνες (μία ήττα στα 8 που ήταν στο πάγκο, 5-2-1), θα παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας. Τιμωρημένος ο τερματοφύλακας Ζούλιο Σέζαρ (33 συμμ.) που συμπλήρωσε κάρτες. Εκτός ο μέσος Στάνκοβιτς (19 συμμ./2 γκ.) και ο επιθετικό Καστάνιος (6 συμμ./1 γκ.). Αμφίβολοι ο αμυντικός Κίβου (14 συμμ.), ο μέσος Πόλι (17 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Φορλάν (18 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εκτός: 7-3-8

Γκολ: 21-25

Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση: Η Ίντερ έκανε την αλλαγή που χρειαζόταν την κατάλληλη στιγμή και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αλλά και ψυχολογία, ενώ η Λάτσιο δεν πείθει με την απόδοσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου