Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου


Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο ενδιαφέροντα ματς του κουπονιού του Σαββάτου.
 
222. Νιιγκάτα – Γιούμπιλο Ιβάτα
Δεν έχει νίκη ακόμα στην έδρα της η Νιιγκάτα, που σκοράρει με το σταγονόμετρο, η Γιούμπιλο βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχει το εύκολο γκολ που μπορεί να της δώσει το τρίποντο. Μοιρασμένες οι αποδόσεις από τους μπουκ, θα πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό γιατί και η ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες, με 5/7 τελευταία μεταξύ τους να έχουν λήξει Χ.

223. Ουράβα – Σιμίζου
Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι, προς αποφυγή ο άσος.

224. Ομίγια – Καβασάκι
Ισχυρή στην έδρα της η Ομίγια, με το παιχνίδι της κόντρα στην Καβασάκι να μοιάζει εξαιρετικά αμφίρροπο. Μηχανή των γκολ οι φιλοξενούμενοι, που πριν το 0-2 από την Κασίβα μετρούσαν πέντε σερί over 4,5, θα πάμε με το over.

225. Κασίμα – Σαπόρο
Μικρός ο άσος, αλλά η ουραγός Σαπόρο έχει 0-0-5 με 4-10 τέρματα εκτός, οπότε δεν θα μπορούσε να προσφέρεται παραπάνω.

226. Σεντάι – Ναγκόγια
Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της η πρωτοπόρος Σεντάι, η Ναγκόγια πέτυχε το πρώτο διπλό της την προηγούμενη αγωνιστική στο Κόμπε και θα ψάξει για δεύτερο σερί ώστε να πλησιάσει την κορυφή. Θα πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό.

227. Τσ. Οσάκα – Κασίβα
Σε τιμές φαβορί η Τσερέζο Οσάκα, αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα θα πηγαίναμε με την κόντρα, τώρα πάσο.

228. Μπλάκπουλ – Γουέστ Χαμ
Mατς χωρίς αύριο για τις δύο ομάδες με τη Γουέστ Χαμ να δείχνει πιο κοντά στην επικράτηση. Η Μπλάκπουλ πάντως δε θα πέσει αμαχητί και έχει όλα τα φόντα να σκοράρει. Στο 3,10 η επικράτηση των "σφυριών" συνδυασμένη με οver στον William Hill.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

229. Φρέντρικσταντ – Στρόμσγκοντσετ
Αμφότερες αναμένεται να προσεγγίσουν το παιχνίδι με βασικό στόχο να μην χάσουν, το under ποντάρεται και ακόμα πληρώνει καλά.

230. Χιμπέρνιαν – Χαρτς
Σίγουρα η Χαρτς διαθέτει καλύτερες μονάδες και δίνεται ως φαβορί με ένα σετ αποδόσεων 2,10-3,40-3,40. Όμως αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος αφού πρόκειται για τις δύο μισητές ομάδες του Εδιμβούργου σε ένα τελικό Κυπέλλου και ασφαλώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Και οι δύο προπονητές θα ξεκινήσουν συντηρητικά προσπαθώντας να μην δεχτούν γκολ και δεν αποτελεί έκπληξη η χαμηλή απόδοση του under (1,61). Πολύ πιθανό να έχουμε παράταση ή/και πέναλτι στο παιχνίδι αυτό και έτσι θα επιλέξουμε το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου από το outsider Χιμπέρνιαν που τη δεδομένη στιγμή έχει και τη μεγαλύτερη δίψα για επιτυχία, στην παράταση (15,00) και στα πέναλτι (11,00). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

231. Βάρμπεργκς  - Τρέλεμποργκ
Η νεοφώτιστη φαίνεται πιο... ψαγμένη από την Τρέλεμποργκ, η οποία κουβαλάει ακόμα τη λουζεριά από την περσινή σεζόν στην Allsvenskan. Αυτό, σε συνδυασμό με το πρόβλημα που έχει ο προπονητής της, μας κάνει να βλέπουμε τη Βάρμπεργκς ως φαβορί για τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, με την Bet365 να έχει ρίξει ήδη τον άσο στο 2,40 από το αρχίκο 2,50. Διαβάστε περισσότεραεδώ.

232. Βάρναμο – Λιούνγκσκιλε

Δύσκολο, μόνο το 0:0 διπλό μοιάζει με επιλογή, αλλά σίγουρα υπάρχουν καλύτερες στο κουπόνι.


233. Αλμερία – Αλκορκόν

Έσχατη ευκαιρία της Αλμερία να πλησιάσει την εξάδα, αλλά βρίσκεται εδώ και καιρό σε τραγική κατάσταση. Τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν για την Αλκορκόν, που θα αγωνιστεί με πολύ λιγότερο άγχος και μπορεί την έκπληξη.


234. Βιγιαρεάλ Β’ – Ουέλβα

Αδιάφορο βαθμολογικά, πολλά γκολ είχαμε στο τελευταίο παιχνίδια της Βιγιαρεάλ Β’, ενώ και εκεί την Ουέλβα είχε αρκετές φάσεις παρά το τελικό 0-1. Μόνη επιλογή τα πολλά γκολ.

235. Έλτσε – Γουαδαλαχάρα
H πάντα επιθετικογενής Έλτσε είναι πλέον βαθμολογικά αδιάφορη και θα παίξει απλά προς τέρψιν των οπαδών της, η Γουαδαλαχάρα θέλει θετικό αποτέλεσμα αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να βρει δίχτυα αφού η πολύ ευάλωτη άμυνα της δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν πίσω. Το over 2,5 ξεχωρίζει στοιχηματικά και αποδίδει 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


236. Θέλτα – Αλκογιάνο
Δύσκολα η Θέλτα που σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα Αλκογιάνο. Ο Δάσκαλος πρόλαβε από νωρίς το 1,925 του AH (-1,5) των γηπεδούχων στην Bet365, το οποίο πλέον προσφέρεται στο 1,80, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται κατά μέσο όρο δύο γκολ σε κάθε εκτός έδρας αγώνα τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

237. Λας Πάλμας – Χέρκουλες

Χωρίς σκοπιμότητες αντιμετωπίζει τα τελευταία της παιχνίδια η Λας Πάλμας, που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την Έρκουλες να μην κινδυνεύει ιδιαίτερα να χάσει τα μπαράζ ανόδου, μετρώντας τρία over στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους. 1,75 πληρώνει το πέμπτο σερί over των γηπεδούχων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

238. Ουέσκα – Καρταγένα
 Η Ουέσκα ουσιαστικά έχει σωθεί μετά τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ Β, καθώς θεωρείται αδύνατο να κάνει κάποια εκ των Αλκογιάνο, Καρταγένα το 4x4 στα ματς που απομένουν. Η χαλάρωσή της φάνηκε στις πρόσφατες αγωνιστικές όπου έμεινε άποντη. Η Καρταγένα χρειάζεται οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της παραμονής. Στο 2,025 το level ball της φιλοξενούμενης στην bet365 που δεν έχει χάσει στις δύο πρόσφατες επισκέψεις σε αυτή την έδρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

239. Χιρόνα – Κόρδοβα

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται Χιρόνα και Κόρδοβα, δείχνοντας πολύ κοντά στο να πετύχουν το στόχο τους στο τέλος. Η ισοπαλία στο μεταξύ τους δεν θα στεναχωρήσει καμία από τις δύο, με το 3,20 που αποδίδει (Bet365) να κρίνεται ικανοποιητικότατο, σημείο που συμπεριέλαβε ο Δάσκαλος στο σαββατιάτικο παιχνίδι του. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

240. Βερόνα – Βαρέζε
Η Βερόνα θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για απευθείας άνοδο. Η Βαρέζε δεν έχει ελπίδες για την πρώτη δυάδα και χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι οφ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι η δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα, αλλά η Βερόνα είναι εντυπωσιακή στο γήπεδό της μετρώντας 13-1-0 στα 14 τελευταία και κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα 10/14. Από νωρίς ο Δάσκαλος έδειξε πίστη στους γηπεδούχους, στο 2,20 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

241. Χόνεφος – Βαλερένγκα
Ποντάρεται ο άσος της εξαιρετικής φέτος Χόνεφος, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρόζενμποργκ. Τίποτα το ιδιαίτερο φέτος η Βαλερένγκα.

242. Μπάνφιλντ – Εστουδιάντες

Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, στατιστικά δυνατό το 2-3 goal (9/13 έχουν αμφότερες φέτος).

200. Μπάγερν – Τσέλσι

H Mπάγερν είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο. Έχει το σαφές προβάδισμα λόγω έδρας, όμως είναι άγνωστο πως θα ανταπεξέλθει στις απουσίες στην άμυνα, που πιθανώς να απορρυθμίσουν τη λειτουργία της. Η Τσέλσι γνωρίζει πως πρέπει να σκοράρει αν θέλει να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της. Οι απουσίες της πάντως είναι σαφώς σημαντικότερες από αυτές των Βαυαρών. Το ΑΗ (-0,75) της Μπάγερν επέλεξε ο Δάσκαλος στην bet365, πιθανό δείχνει και το over στο 2,00 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

243. Ολ Μπόις – Σαν Μαρτίν
Τον πρώτο λόγο έχει ο άσος, 4-2-0 μετράει στα έξι τελευταία η Ολ Μπόις.

244. Βανκούβερ – Σιάτλ
Ντέρμπι πολύ αμφίρροπο για προβλέψεις.

245. Παλμέιρας – Πορτουγκέσα
Μεσοβδόμαδο παιχνίδι για το κύπελλο είχε η Παλμέιρας και αναμένεται να βγάλει κούραση, η Πορτουγκέσα θέλει να κάνει καλό ποδαρικό στη μεγάλη κατηγορία  και το Χ2 προτιμάται από την αγορά.

246. Σπορτ Ρεσίφε – Φλαμένγκο

Δυνατή στην έδρα της η Ρεσίφε, αλλά η αλλαγή προπονητή θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο. Πάσο.

247. Ουνιόν Σ.Φ. – Σαν Λορέντζο

Μαχητικότατη με τον Λομπάρντι στον πάγκο η Σαν Λορέντζο, αήττητη στα έξι τελευταία (0-4-2), μπορεί τουλάχιστον να μη χάσει στη Σάντα Φε. Πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.

248. Μόντρεαλ – Νέα Υόρκη
Αήττητο στην έδρα του το Μόντρεαλ, η Νέα Υόρκη παρά τις απουσίες κερδίζει οριακά αλλά δεν μπορεί αν συνεχιστεί αυτό επ’ άπειρον. Θα πάμε με το +0,25 ασιατικό των γηπεδούχων.

249. Νιού Ίνγκλαντ – Χιούστον
Δίνουμε ένα μόλις κλικ παραπάνω στο Χιούστον.

250. Ουάσινγκτον – Τορόντο

Σκοράρει εκτός έδρας το Τορόντο (3/3 over 2,5 και GG), θα πάμε με το Over.

251. Φιγκεϊρένσε – Ναούτικο
Ένα κλικ παραπάνω στον άσο, αλλά πρόκειται για πρεμιέρα και η απόδοση του είναι μικρή.

252. Ντάλας – Φιλαδέλφεια
Μοιάζει εντελώς αμφίρροπο, αφού αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Σε τιμές αουτσάιντερ θα πάμε με τους φιλοξενούμενους.

253. Κολοράντο – Κάνσας

No Bet.

254. Σαν Χοσέ – Κολόμπους

Η ευχέρεια των γηπεδούχων στο σκοράρισμα καθώς και οι πολλές απουσίες του Κολόμπους οδηγούν στον άσο.

255. Σίβας ΗΠΑ – Λος Άντζελες
Το “Super Clasico” του Λος Άντζελες, οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα και οι αστέρες τους έχουν εμπειρία από ματς σε πίεση. Το διπλό ποντάρεται αρκετά. 
  

Πρόσφατες ειδήσεις από την ίδια κατηγορία

πηγη-betblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου