Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Καυστική ανακοίνωση ΠΑΟΚ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία  στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Κύριοι είμαστε αναγκασμένοι να σας ξεμπροστιάσουμε μετά από ακόμη μία ολοφάνερη αλλοίωση αποτελέσματος, όπως αυτή στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου από έναν ανεπαρκή και «λίγο» διαιτητή, όπως ο Θανάσης Γιάχος, αλλά και ο βοηθός του Αλέξανδρος Γρεβένης.
Μέχρι σήμερα σεβαστήκαμε, περισσότερο από ότι έπρεπε, τους θεσμούς και τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποδείχθηκε ότι κάναμε τεράστιο λάθος. Δεν το προτιμάτε. Δεν το θέλετε. Εμείς πεισματικά αρνηθήκαμε έως σήμερα να αναζητήσουμε «άλλους δρόμους», που μάλλον όμως εσείς προτιμάτε. Βλέπετε, ίσως να σας αρέσουν οι «καμένοι φούρνοι» και τα ανώνυμα χτυπήματα.
Σε μια διαδικασία έξι αγώνων στους οποίους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά κυρίως διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν το αποτέλεσμα δύο αγώνων το διαμορφώνει ο ίδιος διαιτητής αυτομάτως αναδεικνύεται ως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής. Όμως, έτσι θέλετε να είστε και να φέρεστε. Να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ζείτε για να κλέβετε τη δόξα και τον ιδρώτα των αληθινών πρωταγωνιστών.
Αν ο Γιάχος και ο Γρεβένης δεν είδαν την παράβαση, που παραδέχθηκε προς τιμήν του δημοσίως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Cedric Kante πάνω στον Γιώργο Φωτάκη, από τόσο κοντινή απόσταση, καλύτερα να «κρεμάσουν» σήμερα κιόλας τη σφυρίχτρα τους.
Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου