Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

4 επιλογές και ένα fun bet!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα της στήλης!!!
Μετά από μία αρνητική Κυριακή για τη στήλη με 1/4 επιλογές ερχόμαστε στην Τετάρτη και σε νέες επιλογές για το Champions League.
Πάμε στα γρήγορα να δούμε τί θα κρατήσουμε...

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Και οι δύο ομάδες αμυντικά παρουσιάζουν προβλήματα. Περιμένω ένα σκορ με πολλά τέρματα. Δεν επιλέγω το over 2,5 λόγω απόδοσης αλλά ρισκάρω λίγο περισσότερο με το over 3,5 σε πολύ καλή απόδοση.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Θεωρώ value bet την απόδοση για την νίκη της Σίτι μέσα στην έδρα της. Καλή, χρυσή η Ντόρτμουντ αλλά στο Μάντσεστερ δεν έχει τύχη.
ΠΟΡΤΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Επιθετικές ομάδες και οι δύο με κανόνια μπροστά. Από ένα γκολ η καθεμιά και είμαστε χαλαροί.
ΖΕΝΙΤ-ΜΙΛΑΝ: Η Ζενίτ από τύχη δε σκόραρε στην ήττα με 3-0 από την Μάλαγα. Η Μίλαν δείχνει ότι το γκολ το έχει αλλά αμυντικά είναι χάλια. Κι εδώ επιλέγω το goal-goal.
ΣΑΛΚΕ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Εδώ θα επιλέξω ένα fun bet. Στα στημένα είναι δυνατός. Γενικά του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση. Στο Καραϊσκάκη σκόραρε αλλά το κοράκι του το ακύρωσε. Καιρός να έρθει το πρώτο του γκολ στο Champions League. Πάμε με Κυριάκο Παπαδόπουλο για anytime scorer με απόδοση 11!!!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  over 3,5 goals (2,88)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  1 (2,18)
ΠΟΡΤΟ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ  goal-goal (1,80)
ΖΕΝΙΤ-ΜΙΛΑΝ  goal-goal (1,89)
ΣΑΛΚΕ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ  anytime scorer Kyriakos Papadopoulos (11,00)

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 219,80 μονάδες με ποντάρισμα 443 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,62% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4430 και το καθαρό κέρδος €2198 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €44300 και το καθαρό κέρδος €21980 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου