Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Με Ντόρτμουντ και γκολ!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από ένα διάλειμμα λόγω των εθνικών ομάδων εδώ είμαστε και πάλι με ένα γεμάτο στοιχηματικά Σαββατοκύριακο.
Χωρίς πολλά πολλά πάμε να δούμε τί θα κρατήσουμε σήμερα:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ: Μεγάλο ντέρμπι μίσους. Χωρίς Γκέτσε και Μπλαζικόφσκι η Ντόρτμουντ. Από την άλλη απόντες οι Παπαδόπουλος και Ντράξλερ για την Σάλκε. Η απόδοση του άσσου ανέβηκε αρκετά. Ποντάρω στην έδρα και σε μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.
ΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ: Πολλές απουσίες αμυντικά για τη Ρεάλ αφού Κοεντράο, Μαρσέλο και Αρμπελόα απουσιάζουν. Η πολύ καλή επιθετικά Θέλτα πιστεύω ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να βάλει ένα γκολ. Από τη Ρεάλ αυτονόητο το γκολ. Goal-goal το λοιπόν.
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Θεωρώ ότι θα μπουν αρκετά γκολ στο παιχνίδι. Λίγο το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Τούμπα, λίγο η μεγάλη απειρία των παικτών της ΑΕΚ σε τέτοια ντέρμπι, λίγο η θέληση του Δώνη για νίκη με ευρύ σκορ απέναντι στην ομάδα που έφυγε με άσχημο τρόπο, λίγο και η παρουσία του Σαββίδη στο γήπεδο με οδηγούν στο καλοπληρωμένο over που ίσως βγει και μόνο από τους γηπεδούχους.
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Κι εδώ ποντάρω στο πιθανό goal-goal λόγω των αμυντικών απουσιών της Μπαρτσελόνα (Άλβες, Πουγιόλ, Πικέ). Δε μπλέκω με το αστείο διπλό σε μία δύσκολη παραδοσιακά έδρα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΑΛΚΕ  1 (1,91)
ΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ  goal-goal (2,02)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  over 2,5 goals (2,46)
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  goal-goal (1,85)

Καλές επιλογές σε όλους!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 222,57 μονάδες με ποντάρισμα 448 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 49,68% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €4480 και το καθαρό κέρδος €2225,7 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €44800 και το καθαρό κέρδος €22257 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου