Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Κυριακή κοντή γιορτή


Φίλοι και φίλες γεια σας! Λίγο η ατυχία λίγο η διαιτησία ήταν αυτά που στέρησαν στην μπενφίκα μια μεγάλη και δίκαιη πρόκριση. Άλλα έτσι είναι, στο τόπι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν και μαδριλένος εύχομαι στην μπάρτσα στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και να γεμίζει μια ντουζίνα γκολ την εστία της τσέλσι δείχνοντας της ότι δεν ήταν για τόσο μακριά. Για αύριο έχω ξεχωρίσει και θα ποντάρω ένα μικρό ποσό σε μια τριαδούλα:

312) άρσεναλ-μάντσεστερ σίτι 2 (2,65)

Τα πράγματα είναι απλά, ή κερδίζεις και συνεχίζεις να ελπίζεις για τίτλο ή χάνεις κάθε ελπίδα. Η Σίτυ έχει τους παίκτες και τις δυνατότητες να κερδίσει και να περιμένει στην έδρα της την γιουνάϊτετ όπου μετά όλα γίνονται.

320) ατρόμητος-ΠΑΟΚ  2 (2,55)

Πολλά μας τα πε φέτος ο ατρόμητος και σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πάρει μια μίνι ρεβάνς για τον οδυνηρό αποκλεισμό του κυπέλλου! Χωρίς τον τάτο στο κέντρο θεωρώ πως ο δικέφαλος θα έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και με την σωστή εκτός έδρας στρατηγική του μπορεί να φτάσει στην νίκη απέναντι στον κουρασμένο ατρόμητο. Ξερό διπλό και αν μπορούσα θα πόνταρα κλάους για σκόρερ………

325) πας γιάννινα-άεκ  1 (2,75)

Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθεί ο πας την αδιάφορη άεκ, οι παίκτες της οποίας κάνουν αγγαρεία και περιμένουν να τελειώσει η σεζόν για να ψάξουν ομάδα…… Από την άλλη ο πας αύριο νικάει-σώνεται και είναι αδιάφορος με ολυμπιακό (εντός) και όφη (εκτός).

Υ.Σ. Προσοχή στα ματς άρης-αστέρας και παο-πανιώνιος για τα οποία δεν θα μου κάνει εντύπωση αν σπάσουν. Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε.

1 σχόλιο: