Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Μεγάλη..................τετράδα


Καλό απόγευμα σε όλους τους φίλους! Αναφορικά με την κυριακάτικη μας τριάδα πέρασε μόνο ο πας ενώ σίτι και ΠΑΟΚ μας έστειλαν στον κουβά!!! Όσον αφορά την σίτι θεωρώ ότι η επιλογή της ήταν προσωπικό μου λάθος διότι δεν μπορεί να στηριχτείς σε μια ομάδα που δεν παίζει ο παιχταράς της (σίλβα) και έχει βασικό της επιθετικό τον μπαλοτέλι αλλά και έναν κόουτς που έχει χάσει κάθε έλεγχο…… Βέβαια η σίτι έχασε νωρίς τον τουρέ με τραυματισμό και από κει και πέρα δεν υπήρχε κέντρο. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ μόνο θλίψη μου προκαλεί… Και αυτό όχι γιατί δεν παίζει καλά ή δεν κερδίζει άλλα γιατί η ομάδα έχει μπει σε σκοτεινά μονοπάτια που δεν ταιριάζουν με την περηφάνια του κόσμου της. Αν θυμηθούμε πόσο «χαλαροί» ήμασταν με οσφπ, τρίπολη και γιάννινα στην τούμπα τότε εύκολα κάποιος καταλαβαίνει ότι ο ΠΑΟΚ κατάντησε γρανάζι του συστήματος και ας μην απορούν κάποιοι γιατί ξενέρωσε ο κόσμος και δεν γεμίζει την τούμπα! Και όταν κάποιος σου έχει στερήσει έναν τίτλο (κύπελο) για φέτος, πρέπει να έχεις τον ποδοσφαιρικό εγωισμό μιας μεγάλης ομάδας να τον κερδίσεις στην έδρα του και όχι να είσαι ικανοποιημένος με το Χ…. Το μόνο που με χαροποιεί είναι η παρουσία των πιτσιρικάδων! Ας περάσουμε όμως στα σημεία που βλέπω για σήμερα:

414) γουέστ χαμ-μπέρμιγχαμ  1 (2,10)

Το μεγάλο ντέρμπι της Αγγλίας αυτή την αγωνιστική είναι αυτό. Η γηπεδούχος απέχει 4 βαθμούς από την 2η προνομιούχο θέση που οδηγεί απευθείας στην πρέμιερ λιγκ και αν δεν κερδίζει σήμερα την μπέρμιγχαμ, που έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα πλέι οφ, θα μπλέξει και αυτή στην διαδικασία των μπαράζ.

415) άστον βίλα-στόουκ  1 (2,10)

Με νίκη η γηπεδούχος εξασφαλίζει πρόωρα την παραμονή της κόντρα σε μια παντελώς αδιάφορη ομάδα. Έχει καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία στο άνφιλντ.

421) σπόρτινγκ-μπενφίκα  2 (2,00)

Αδιάφορη η σπόρτινγκ, η οποία έχει βγει ευρώπη ενώ ρίχνει όλο το βάρος στο ουέφα και δεν θα σκοτωθεί σήμερα, ενώ από την άλλη η φιλοξενούμενοι καίγονται και αφού αποκλείστηκαν στο GL μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

787) κάχα λαμποράλ-ρεάλ 1.50   1 (1,70)

Στο κάστρο των βάσκων έχει λυγίσει η βασίλισσα όταν είχε καλύτερη ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα χάσει τώρα? Η κάχα ενισχύθηκε με νοτσιόνι και μαζί με τον τελέτοβιτς κάνουν όργια. Άσσο με τρέλα για τους βάσκους!!!!!!

Καλή τύχη σε ότι και αν επιλέξετε…………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου