Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

2 ύπουλα και το over!!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μεγάλη εβδομάδα αυτή που διανύουμε αλλά το αγαπημένο μας κουμάρι δε μας αφήνει. Έτσι σήμερα λέω να παίξω τις τελευταίες μου επιλογές πριν το Πάσχα με την ελπίδα να πάρω λεφτά για το κατσίκι. Έχουμε λοιπόν:


ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Οι οπαδοί των γηπεδούχων ζήτησαν την ήττα προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα η Παρί. Θα πάω με το διπλό γι'αυτόν το λόγο αλλά και αγωνιστικά αφού η Μονπελιέ φέτος είναι καλύτερη από τη Μαρσεϊγ.
ΙΝΤΕΡ-ΣΙΕΝΑ: Τρελαμένος ο Μιλίτο, σκοράρει χωρίς σταματημό. Μπορεί να βγει το over 2,5 και μόνο από τους γηπεδούχους.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΡΕΑΛ Μ.: Αναμένεται πολύ σκληρό παιχνίδι. Δε μπλέκω με σημείο, δε μπλέκω με τα γκολ και πάω τελείως υπόγεια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο όριο καρτών και σκέφτηκα ''γιατί να μη πάρει κάρτα, να εκτίσει τη ποινή στο επόμενο παιχνίδι και να είναι καθαρός στο el clasico;''. Βάσει αυτού ποντάρω στη κίτρινη κάρτα του Ρονάλντο.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

ΜΑΡΣΕΪΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2 (2,56)
ΙΝΤΕΡ-ΣΙΕΝΑ over 2,5 goals (1,81)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΡΕΑΛ Μ. να δεχτεί κάρτα ο Ρονάλντο (2,10)

Καλές γιορτές σε όλους και καλό Πάσχα!!!Θα επανέλθουμε δυναμικά από βδομάδα!!!

* Ο TLS έχει καθαρό κέρδος 163,24 μονάδες με ποντάρισμα 349 μονάδες από το ξεκίνημα του Blog. Ποσοστό κέρδους 46,77% , όπερ σημαίνει ότι με €10 ποντάρισμα ανά ματς το συνολικό ποντάρισμα θα ήταν €3440 και το καθαρό κέρδος €1632,4 , με €100 το συνολικό ποντάρισμα €34400 και το καθαρό κέρδος €16324 κ.ο.κ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το σταθερό ποντάρισμα (1 μονάδα) στις επιλογές σε μονά αποδεκτά σε αποδόσεις της betfair.com τη στιγμή δημοσίευσης των επιλογών.

1 σχόλιο: