Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

PRO GAME KAI ΑΛΛΑ from aspromayros

Καλησπέρα σήμερα μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία με  την Γιουβε να παίζει κόντρα στην Ρομα θα δώσουμε μια ανάλυση παρακάτω και αν θελεται το βάζετε για να κλείσετε με ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ καθώς στα 7 τελευταία μεταξύ τους έχουν 5 γκολ-γκολ 2χ και στης νίκες προηγείται η μεγάλη κυρία 3-2.Στα υπόλοιπα θα πάμε στο νησί και θα παίξουμε 118)ΜΠΑΡΟΟΥ-ΓΡΙΝΣΜΠΙ 2 ΜΕ 2,15    109)ΣΚΑΝΘΟΡΠ-ΣΕΦ ΓΙΟΥΝ 2 ΜΕ 2,15  ΚΑΙ 104)ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ-ΓΚΑΖΙΑΝΝΤΕΣΠΟΡ 1 ΜΕ 1,35 ΜΠΟΝΟΥΣ¨¨ ΤΟΡΚΙ ΜΕ 1,50 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ. Το ματς είναι νοκ αουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Η Γιουβέντους πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν και σίγουρα έχει σαν στόχο τον θεσμό του κυπέλλου έτσι σήμερα θέλει την πρόκριση επί της Ρόμα.

Η Μεγάλη Κυρία στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς συνεχίζοντας αήττητη μετά από 19 αγωνιστικές με 11 νίκες και 8 ισοπαλίες, διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 12 γκολ παθητικό στα ίδια ματς. Από την δεύτερη θέση που την κατέχει η Μίλαν έχει ένα βαθμό διαφορά.

Το 2-0 επί της Αταλάντα το Σάββατο που μας πέρασε έδωσε την ευκαιρία στην Γιουβέντους να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις αφού δύο αγωνιστικές πριν είχε γκελάρει με την Κάλιαρι εντός έδρας.

Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σίγουρα εκτός θα είναι ο Σιμόνε Πέπε και ο Μαρκίσιο που είχαν τραυματισμό στο παιχνίδι με την Αταλάντα.

Η Ρόμα ξεκίνησε την σεζόν με πολλές φιλοδοξίες αλλά η αρχή που έκανε ήταν κακή, σιγά- σιγά όμως αρχίζει και βρίσκει την καλή κατάσταση της.

Ο Λουϊς Ενρίκε βλέπει να την ομάδα του να κάνει καλές εμφανίσεις και να παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης. Αφού έμεινε στο 1-1 με την Γιουβέντους, συνέχισε με 4 συνεχείς νίκες έχοντας καλή απόδοση.

Το Σάββατο κέρδισε εύκολα της Τσεζενα με 5-1, προηγήθηκε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ενώ στο 9ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 3-0.

Οι παίκτες της Ρόμα είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αποφασισμένοι να αποδείξουν την αξία τους, όμως απέναντι στην πρωτοπόρο Γιουβέντους δεν θα έχουν δύσκολο έργο και πρέπει να προσπαθήσει πολύ αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση.

Η φιλοξενούμενη έχει εδώ και καιρό εκτός του Οσβάλντο με 15 συμμετοχές και 7 γκολ, τον Μπουρντισο με 10 συμμετοχές και 1 γκολ και τον Μάρκο Κασσετι, ενώ ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουβεντους (4-3-3): Στοραρι - Λιχτσταινερ, Μπαρζαγκλι, Μπονουτσι, Ντι Σεγκλιε - Μαρόνε, Παζιεντζα, Βινταλ – Ντελ Πιερο, Μποριέλο, Γκιασερινι.

Ρομα (4-3-3): Στεκελενμπουργκ - Ροσι, Κτζαερ, Χουάν, Χαινζε - Περοτα, Γκαγκο, Πιάνιτς - Μπογιαν, Τοτι, Λαμελα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου