Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Χαίρε Μουρίνιο! Οι λάτρεις της τακτικής σε χαιρετούν! Τελικά στο ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες παίζονται. Ακόμη και η διαστημική Μπάρτσα υπέκυψε δύο φορές στον κορυφαίο προπονητή του πλανήτη που μάλιστα καθοδηγούσε δύο διαφορετικές ομάδες. Εκπληκτικό πρώτο μισό για τους μερένχες που μείναν από δυνάμεις στο δεύτερο όπου τους κράτησε ο Κασίγιας. Στην παράταση, και ειδικά μετά το γκολ η Ρεάλ πατούσε πολύ καλύτερα. Με βάση αυτά τα δεδομένα προβλέπω μεγάλα ματς για το Τσου Λου αλλά πιστεύω ότι η Βασίλισσα θα είναι στον τελικό μαζί με την ομάδα της καρδιάς μου, την μεγάλη Γιουνάιτεντ!! Γι' αυτό το ΣΚ έχουμε αρκετά ματς που αξίζουν το ενδιαφέρον μας.

ΑΓΓΛΙΑ:

191. ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ. - ΕΒΕΡΤΟΝ. 1 (1.35). Σφιχτό ματς βλέπω που να κλείνει με κανά 1-0. Η ομάδα του Τσίχλα δείχνει ψιλοντεφορμέ αλλά μέσα στην έδρα της δεν χαρίζεται. Θα παίξει τόσο ώστε να πάρει τον άσσο καθώς ακολουθεί και ημιτελικός με την Σάλκε για το Τ. Λιγκ.

210. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ. 1 (1.55). Ποιά Γουέστ Μπρομ και Φαρ Ουέστ..

253. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ. 2 (1.70). Την ώρα που θα πίνουμε τον φρέντο την Κυριακή του Πάσχα, οι κανονιέρηδες θα κάνουν το 0-3. Αδιάφορη η Μπόλτον, θέλει να κρατηθεί ψηλά η Άρσεναλ.

ΙΤΑΛΙΑ:

197. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΠΑΡΜΑ. 1 (1.50) και Over (1.60). Ομάδα που δεν καταλαβαίνει και πολλά, πολλά η Ούντινε πάει για Τσου Λου αφού πήρε διπλό στην Νάπολη χωρίς Σάντσες και Ντι Νατάλε. Θα εκμεταλλευτεί και το ότι παίζουν μεταξύ τους οι δύο αχώνευτες, Ίντερ - Λάτσιο. Η Πάρμα κέρδισε το φάντασμα της Ίντερ αλλά δύσκολα να πάρει πόντο σε αυτό το ματς.

196. ΜΠΑΡΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ. 2 (1.60). Το σημείο του διημέρου είναι ΦΡΑΓΜΕΝΟ, σήμερα. Τα πράγματα είναι απλά η Μπάρι τετέλεσται, η Ντόρια πάει μόνο για την νίκη για να μην φουντάρει. Έπεσαν και κάτι ψιλές από οπαδούς στην προπόνηση προχτές και σφίξαν οι κώλοι!!

237. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΜΙΛΑΝ. 2 (1.65) με ρίσκο. Αν θέλει η κυρά-Μίλαν να πάρει πρωτάθλημα, ασβέστες τύπου Μπρέσια πρέπει να τις έχει για ορεκτικό πριν την μαγειρίτσα..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

201. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ. 1 (1.50). Να καπαρώσει την δεύτερη θέση θέλει η Νεβερκούπεν και απέναντι έχει μία αδιάφορη ομάδα. Ζαλισμένη από το τάληρο στο Μόναχο αλλά θα κερδίσει πιστεύω αλλιώς θα αρχίσουν οι ασπιρίνες.

250. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΟΛΩΝΙΑ. 1 (1.55). Αν οι Ηλτέξ Λύκοι της Γερμανίας δεν πάρουν και αυτό το ματς...Μπλουυυυμμμ...Την ώρα που θα χωνεύουμε το αρνί θα γίνεται το 2-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ:

249. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ. 2 (1.95) με ρίσκο. Ντέρμπι στα χαρτιά. 65 βαθμούς η PSV, 65 η Τβέντε, 64 ο Άγιαξ μόλις 37 η ομάδα του Ρότερνταμ. Δείχνουν σοβαροί οι φιλοξενούμενοι 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος - θρίλερ.

262. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΛΑΓΑ. 2 (2.85). Μετά το τρίμπαλο που έριξε στην Μαγιόρκα η μεγάλη Μάλαγα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα κάνει διπλό οριστικής σωτηρίας και ανάστασης.

Αυτά..10 προτάσεις, μακάρι να περάσουν όλες κατά τα άλλα, παίξτε ότι σας φωτίσει ο Θεός. Καλή Ανάσταση, καλά να περάσουμε και επιστροφή με Τσου Λου μετά το Πάσχα.

Υ.Γ. 272. VIOLOGOS - ΑΡΝΟΜΑΓΕΙΡΙΤΣΟΤΣΟΥΚΕΡΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΛΑΙΤ: 1 (1.02)

4 σχόλια: