Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


Καλησπέρα. Η Ισπανία χθες μας δικαίωσε αλλά η Ίντερ έκανε τον φλόκο της χρονιάς και σε συνδυασμό με το 1-1 της Βέρντερ μας έστειλαν στον κουβά. Στα του ελληνικού πρωταθλήματος τώρα.
Τελειώνει ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα που έχω δει. Ο πρωταθλητής έχει βγει απο νωρίς, το ίδιο και ο δεύτερος. Η ΑΕΚ είναι τρίτη και υπάρχει ενδιαφέρον μόνο για το ποιοι από τους ΠΑΟΚ, Άρη και Βόλο θα μπουν στα playoffs. Στην ουρά τα πράγματα επίσης ξεκαθάρισαν νωρίς με Σέρρες και Λάρισα να έχουν πει αντίο και απλά να επικυρώνεται η θανατική καταδική της Τρίπολης μετά την έλευση των Δερμιτζάκη - Παπάζογλου, λίγες αγωνιστικές αργότερα.
Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση είναι η εξής: Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ο Εργοτέλης παίζει με τον Ηρακλή. Όλος ο κόσμος το παίζει Χ και κουβαδιάζεται αφού το ματς έρχεται άσσος. Αυτή η νίκη κάνει τον Εργοτέλη αδιάφορο στην Κέρκυρα η οποία τον κερδίζει και γίνεται αδιάφορη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σήμερα. Ο ΠΑΟΚ την ίδια αγωνιστική έρχεται ισόπαλος με τον Ηρακλή που παίρνει έτσι τον βαθμό που έχασε στο Ηράκλειο, και ο τελευταίος σώζεται. Τι να παίξω ΠΑΟΚ - Κέρκυρα;

445. ΠΑΟΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ. Άσσος. Καρα-Over. Πιστεύω 3-0, 4-0, 4-1 πιθανά σκορ.

Και πάμε στο ζουμί της αγωνιστικής. Ξάνθη και Πανθεσσαλικό.

441. ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ. Διπλό (1.30) από εδώ μέχρι την Ξάνθη. Ο Άρης έχει αύρα, καλό προπονητή και πάτο. Δεν έχει Κόκε αλλά αυτό δεν ξέρω αν είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα.

443. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Χ (3.30) - 2 (2.35). Τα πράγματα είναι απλά. Μετά τις κασσέτες το σύστημα θέλει να εξαφανίσει τον Βόλο (για λόγους εξυγίανσης!) και εκεί οφείλονται οι διαιτησίες που έχει ο Ολυμπιακός. Από εκεί και περά ο ΠΑΟ με διπλό επιλέγει για αντίπαλο στα playoffs τον Άρη του Κόντη και όχι τον Βόλο του Μπέου. Εκτός αυτού θα ξεκινήσει την διαδικασία με 4 βαθμούς και όχι 3.

442. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ. Πολύ καλό Over.

Υ. Γ. 1 Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα με τον ΟΠΑΠ που δεν δίνει ούτε καν Under - Over για τα ελληνικά. Γενικά υπάρχουν και κάποια άλλα σκόρπια σημεία που πιστέυω και ίσως παίξω κάποιο δελτίο με

400. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ. Διπλό (1.65)

405. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ. Χ (2.30)

410. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Over (1.45)

464. ΝΑΠΟΛΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ. Over ( 1.55)

Συνολική απόδοση: 8.53

Υ. Γ. 2 Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Καλό τηλεμπανιστήρι και νίκες στις ομάδες σας!

6 σχόλια:

  1. wraios o viologos...apla me to vazelo pou vlepw teleutaia de kserw an mporei ka8ara agwnistika na parei va8mo sto volo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βασικά όντως δεν ξέρω αν ο βάζελος είναι σε θέση να διαλέξει αντίπαλο. εκτός αν έχουν "πείσει" και το μπέο να μην κερδίσει... όσο γοα τον άρη.... άγνωσται αι βουλαι της ξάνθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma den tha parei kathara agwnistika..deite tis kitrines pou pire o volos me tin ksanthi gia na min exei paiktes sto vikelidis kai vevaia ti penalty den pire sto mats me ton ari..o vazelos ontws einai xwma alla tha ta parei ta sfyrigmatakia tou..ektos an epemvei to kokkino afentiko..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to kokkino afentiko pistepse me...sta @@@dia tou ti 8a kanei o vazelos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pou einai poly logiko tls..opote o vazelos mporei na dialeksei antipalo..na doume an exei tis dynameis (agwnistikes kai ekswagwnistikes) na to kanei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή