Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μας την έκανε τελικά ο "Λάζος"

Την απλώσαμε τη μπουγάδα χθες.... Αν κάποιος στοιχημάτισε σε τριάδα ή τετράδα και την έπιασε..... Μπράβο του!!!!! Λίγες οι χθεσινές επιτυχίες, ελπίζουμε για περισσότερες σήμερα...

Κατάνια-Λάτσιο: Το ματσάκι μάλλον θα πάει για Χ, το οποίο δίνεται σε χαμηλότερη απόδοση απ' ό,τι τα άλλα δύο σημεία. Αλλά επειδή η Λάτσιο είναι σε καλύτερη μοίρα από την Κατάνια και μόνο σίγουρη δεν έχει την τέταρτη θέση, θα επιλέξουμε το Χ2.

Λέτσε-Κάλιαρι: Σαφώς πιο χαμηλά στη βαθμολογία η Λέτσε αλλά οι μπουκ δίνουν τον άσσο μέχρι και 1,33 (!!). Μήπως ξέρουν κάτι;; Θα τους εμπιστευτούμε και θα ελπίζουμε να μην είναι από τα γνωστά παιχνίδια τους. Άσσος.

Νάπολι-Ουντινέζε: Αγώνας μεταξύ της δεύτερης Νάπολι που εντυπωσιάζει φέτος και της τέταρτης Ουντινέζε. Ντέρμπι που δε θα πλησιάζαμε αν έπαιζαν Ντι-Νατάλε και Σάντσεζ. Και οι δύο μαζί έχουν πετύχει τα 38 από τα 57 φετινά γκολ της Ουντινέζε. Και απέναντι στα 12 γκολ παθητικό που έχει φέτος η Νάπολι στην έδρα της, δε νομίζω να τα καταφέρει. Άσσος και εδώ.

Και επειδή πολλή Ιταλία έπεσε, πάμε και αλλού....
Τουν-Σεν Γκάλεν: Με 10 γκολ ενεργητικό και 26 παθητικό η Σεν Γκάλεν εκτός έδρας, δύσκολα θα καταφέρει να νικήσει την Τουν, που παίζει επιθετικά στην έδρα της. Προβάδισμα στον άσσο.

Μόναχο-Λεβερκούζεν: Παιχνίδι που θα το προτιμήσουμε μόνο για live betting αφού δεν ξέρουμε την ενδεκάδα της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ρόμπεν δε θα παίξει, αμφίβολοι οι Ριμπερί και Σβαϊστάιγκερ. Αν δεν παίξει κανείς τους, τότε έχει μεγάλη αξία το διπλό. Αλλιώς..... όλα παίζουν.

Κατάνια-Λάτσιο: Χ2
Λέτσε-Κάλιαρι: 1
Νάπολι-Ουντινέζε: 1
Τουν-Σεν Γκάλεν: 1
Μόναχο-Λεβερκούζεν: 2 (με προϋποθέσεις....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου