Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΑ PLAYOFFS ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑΔΕΣ ΔΩΡΟ by Viologos


Καλησπέρα. Πολλά και σημαντικά έγιναν αυτή την βδομάδα σε πολλά επίπεδα. Αγωνιστικά, κλειδώσανε τα ζευγάρια των ευρωπαικών τελικών. Η Μπάρτσα άξια μεν αλλά και με διαιτιτική βοήθεια πήρε την πρόκριση και δεν θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν μετρούσε το κανονικό γκολ του Ιγκουαίν. Ξέρω, ξέρω θα έβαζε 3 μετά. Πάντως περιορίστηκε στο 1. Στον άλλο ημιτελικό περίπατο με τα δεύτερα έκανε η αγαπημένη μου Γιουνάιτεντ.
Στο Γιουρόπα, η Πόρτο απλά δεν παίζεται ενώ η Μπράγκα έκανε την μεγάλη έκπληξη. Πραγματικά αυτή η ομάδα έχει μυρωδιά Θεσσαλονίκης. Παίζει σαν τον περσινό ΠΑΟΚ, είναι άτιτλη σαν τον .. (δεν το λέω γιατί θα γίνει ένσταση), το γήπεδο της μοιάζει με αυτό της Καλαμαριάς και έχει κόσμο όσο και ο ..(δεν το λέω για να μην τους στενοχωρήσω)!!
Πραγματικά η τελευταία ομάδα ήμουν σίγουρος ότι δεν θα την σκαπουλάρει και φέτος. Θα πει κάποιος ότι ο φάκελος της ήταν της πλάκας μεν, ίσως ο χειρότερος, όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες που δεν πρέπει να παίζουν στα μεγάλα σαλόνια. Ε και; Στην Ελλάδα είσαι αν έχεις τρόπο, όλα γίνονται. Προφανώς και οι προηγούμενοι παράγοντες του Ηρακλή οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο αλλά και οι τωρινοί αποδεικνύονται λίγοι διοικητικά.
Κλείνω με τα playoffs. Μετά τον τελικό κυπέλλου θυμήθηκαν όλοι την βία. Και τι δεν ακούστηκε; Να μην γίνουν, να γίνουν 20 ημέρες μετα, να γίνουν χωρίς κόσμο. Κύριοι αν δεν μπορείτε να διοργανώσετε ένα πρωτάθλημα απλά κλείστε το το μαγαζί. Η βία κατ' εμέ πηγάζει από την οικονομική και γενικότερη κατάσταση της Ελλάδας και από την ποδοσφαιρική αδικία. Οπότε από την μία πρέπει να υπάρξουν μέτρα για αποτελεσματική καταστολή της αλλά πρέπει να φτιάξουμε και το ποδόσφαιρό μας. Πως; Ξένοι διαιτητές, ίσα μέτρα και σταθμά για όλους και δημιουργία μιας σχολής διαιτησίας στην Ελλάδα είναι μερικές ιδέες. Στην τελική ας σκεφτούν αυτοί που πληρώνονται από το ποδόσφαιρο και όχι εμείς που πληρώνουμε. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτηκαν είναι ότι με το πρώτο δυναμιτάκι, θα έχουμε διακοπή αγώνα. Οπότε η κατάληξη των playoffs πιθανόν να είναι η εξής: 7μιση ξεκινά το ΠΑΟΚ - ΠΑΟ την Κυριακή, στο 10 κόρνερ για τους πράσινους μπροστά στην 4Α, πέφτουν 2 κροτίδες και τέλος τα playoffs!

Στοιχηματικά, έπαιξα 2 τριάδες

Σαββάτο:

258. ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. - ΚΟΛΩΝΙΑ: 1 (1.90) Αν θέλει να επιβιώσει η ελληνική παροικία.

259. ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1 (1.90) Αδιάφορη η πρωταθλήτρια πλέον Ντόρτμουντ ενώ θέλει να σωθεί η Βέρντερ.

328. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: 2 (3.25) Πάμε να σώσουμε την Κορούνια.

Κυριακή:

411. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΤΣΕΛΣΙ: 1 (2.15) Ότι έγινε και στο Τσου Λου. Ποια Τσέλσι;

434. ΤΖΕΝΟΑ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2 (2.30) Πάμε να σώσουμε και την Ντόρια.

437. ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 1 (1.90) Χαμός. Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Θα πάω με την έδρα και με την ομάδα που έκανε διπλό πριν μια βδομάδα στο Μπερναμπέου.

Αυτά τα ολίγα. Καλό Σαββατοκύριακο και νίκες στις ομάδες σας!

4 σχόλια: