Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ?


Γεια χαρά. Αν εξαιρεθεί η χθεσινή μέρα του Γιουρόπα που τα πήγαμε περίφημα, το πράγμα φαίνεται να χαλάει στο παρατσάκ. Τη μία μας ακυρώνουν γκολ, την άλλη κανάς τερματάς κάνει την γκάφα της ζωής του και πάει λέγοντας. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το τρέχων κουπόνι σαν τον καιρό που έχουμε είναι. Και αναρωτιέμαι πότε θα καλοκαιριάσει;
Είναι γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι συνυφασμένο με τον χειμώνα οπότε τώρα που τελειώνει η μπουγάδα θα έπρεπε να γυρίζουμε με τα κοντομάνικα και όχι να ετοιμάζω το έλκυθρο για την Πρωτομαγιά.
Είχαμε και τον γάμο. Εμπαίνα στο σπίτι, έβγαινα, ξαναέμπαινα, πήγαινα στο γυμναστήριο παντού ο γάμος. Θα σταθώ στον Μπέκαμ που ήταν καλεσμένος και αποτέλεσε πόλο συζήτησης. Πραγματικά τον θεωρώ από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους στον πλανήτη. Καλός παίκτης που έχει παίξει στις κορυφαίες ομάδες, τρελά λεφτά, star quality, 3 παιδιά και ένα 4ο καθ' οδόν. Η Βικτόρια δεν με τρελαίνει αλλά και εκεί έχει τις εναλλακτικές του.
Πληροφορίες ότι ο πριγκιπικός γάμος ακυρώθηκε λόγω ένστασης του άρη δεν διασταυρώνονται. Επίσης, άκουσα κάτι για πορεία των ηρακλειδέων στο Μπάκινγχαμ αλλά δεν τους έιδα. Δεν θα ήταν πολλοί, μάλλον.
Πάμε ένα τουρ σαββατιάτικο λοιπόν.

Γερμανία:

257. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1 (1.65). Παίζει ο τρίτος με τον προτελευταίο. Τα λόγια είναι περιττά.

258. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2 (1.80) με ρίσκο. Άλλαξε προπονητή η Κολωνία γι' αυτό το ρίσκο. Στην ζώνη για φούντο οι γηπεδούχοι που φάγαν ντόρτι την προηγούμενη αγωνιστική. 2η η Νεβερκούπεν οπότε πιθανό το διπλό.

Αγγλία:

263. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ: 1 (2.45) με ρίσκο. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς για να μην δουν τα θυμαράκια. Καλοπληρωμένος άσσος.

264. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΟΛΤΟΝ: 1 (1.90) με ρίσκο. Ισχύουν τα ίδια με τα παραπάνω.

Ιταλία - Τουρκία:

328. ΤΣΕΖΕΝΑ - ΙΝΤΕΡ: 2 (1.75). Καιρός να καπαρώσει την 2η θέση η ομάδα των νερατζούρι. Η Τσεζένα είναι χαμηλά αλλά δεν βλέπω να παίρνει βαθμό σ' αυτό το ματς.

329. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: 1 (1.85). Ντέρμπι της Πόλης. Για το γόητρο αφού και οι δύο βολοδέρνουν κάπου 30 βαθμούς μακρυά από τους πρωτοπόρους. Με τους ασπρόμαυρους λοιπόν.

Αυτά για το Σαββάτο. Καλό Τηλεμπανιστήρι και το κύπελλο στον καλύτερο γιατί έχουμε και τα εγχώρια!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου