Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ


Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Επιστροφή μετά τις Άγιες μέρες του Πάσχα και μάλιστα με δυνατά ματς. Το ΣΚ είχαμε 6/10 και σε ένα δελτίο 3/4 και μάλιστα με ένα γκολ ακόμη στο Ουντινέζε - Πάρμα θα πηγαίναμε ταμείο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις μέρες δεν έφαγα πολύ. Με χάλασαν τα ματσάκια που δεν βγήκαν στο παρά πέντε. Περιορίστηκα λοιπόν το βράδυ της Ανάστασης σε δυο πιάτα μαγειρίτσα, ένα πιάτο αρνί, μισό τσουρέκι για να μαζέψει τα υγρά και ένα λίτρο κοκα κόλα λάιτ για γράμμωση! Στα δικά μας τώρα.

100. ΣΑΛΚΕ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Η χαρά του παππού! Ραούλ από την μία, Γκιγκς και Σκόουλς από την άλλη θα λένε ιστορίες για τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Μαν Γιου δεν έχει καλή παράδοση με γερμανικές παρόλα αυτά πιστεύω στο Χ (3.10) και στο 0-0 ή 1-1 άρα και στο under (1.55).

109. ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΑ. El Classico No3. Σφιχτό ματς το κόβω που θα κριθεί στο γκολ. Μεγάλο under (1.70). Προβάδισμα για τον Μουρίνιο λόγω έδρας και ψυχολογίας με πιθανό σκορ το 1-0. Θα πάω λοιπόν με τους μερένχες. Άσσος (2.35). ΥΓ. Συγγνώμη που στενοχωρώ τα φιλαράκια μου που είναι με τους μπλαουγκράνα!!

Αυτά τα ολίγα. Καλό Τηλεμπανιστήρι και νίκες στις ομάδες σας!

3 σχόλια: