Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Με Ελλάδα και Μίλαν !!!

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα του LIFE BET!!!
Μετά από μια ευρωπαϊκή εβδομάδα, στην οποία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εξασφάλισαν κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή τους σε Champions League και Europa League αντίστοιχα, είμαστε πάλι εδώ με ένα γεμάτο ΣΚ πριν την διακοπή για τα play-offs του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Δεν μας θέλει στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά δεν το βάζουμε κάτω...θα το παλέψουμε. Πάμε να δούμε τί κρατάμε για Σάββατο και για Κυριακή:


ΣΑΒΒΑΤΟ:

Πλατανιάς-Απόλλων Σμ.: Αλλαγή προπονητή για την ομάδα της Κρήτης με τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών Αναστόπουλο. Πιστεύω ότι ο Απόλλων θα πέσει στο τέλος. Ο Πλατανιάς πήρε τον σωστό προπονητή στη σωστή στιγμή. Προβάδισμα στον άσσο.
ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΦΗ: Κι εδώ αλλαγή προπονητή για τον ΠΑΣ με τον Τσιώλη να αναλαμβάνει την ηγεσία της ομάδας. Ο ΟΦΗ εκτός είναι πολύ αδύναμος και σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες στο κέντρο πιστεύω πως δεν έχει τύχη. Ντεμπουτιακός άσσος για τον Τσιώλη.
Άρης-Παναθηναϊκός: Παιχνίδι για γερά νεύρα. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίεργο φεγγάρι. Οι πράσινοι δείχνουν ότι είναι σε καλύτερη φόρμα αλλά εκτός Παιανίας...δεν. Ο Άρης ψάχνει επιτέλους μια νίκη εντός για να ξελασπώσει από τον πάτο αλλά δείχνει εμφανή σημάδια ανικανότητας πολλών παικτών. Δε θα μπλέξω με σημείο. Ποντάρω στο goal/goal, που με βάση την αμυντική συμπεριφορά και των δύο δείχνει πολύ πιθανό.

ΚΥΡΙΑΚΗ:

Κιέβο-Μίλαν: Τραγική η φετινή Μίλαν, αλλά της δίνεται η ευκαιρία για ανάκαμψη κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες της Seria A. Άσσος σε καλή απόδοση.
Εργοτέλης-Πανθρακικός: Πολύ καλή ομάδα ο Εργοτέλης. Κόντραρε στα ίσια τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πανθρακικός πέρα της εκτός έδρας νίκης στον Παναθηναϊκό δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο. Με βάση την μέχρι τώρα εικόνα των ομάδων ο άσσος έχει καλές πιθανότητες και δίνεται σε καλές αποδόσεις.
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Περιμένω αρκετά γκολ στο ντέρμπι. Με ικανούς επιθετικούς και οι δύο πιστεύω ότι θα δούμε έναν όμορφο αγώνα κι ας κερδίσει ο καλύτερος. Πιθανό over.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

Πλατανιάς-Απόλλων Σμ.  1 (1,90)
ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΦΗ  1 (1,80)
Άρης-Παναθηναϊκός  goal-goal (2,00)

Απόδοση τριάδας: 6,84
Ποντάρουμε 35 μονάδες.

Κιέβο-Μίλαν  2 (1,95)
Εργοτέλης-Πανθρακικός  1 (2,10)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ  over 2,5 goals (2,05)

Απόδοση τριάδας: 8,40
Ποντάρουμε 35 μονάδες.

Και καλό μας ταμείο!!!

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Τρέχουσα κάβα: 700 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου